Η Kaley Cuoco στην παραλία

Η εκρηκτική Kaley Cuoco εμφανίστηκε σε παραλία του Μεξικού με μία άκρως σέξι εμφάνιση προκαλώντας τα βλέμματα και κυρίως τα αντρικά με τις ασκήσεις yoga που έκανε στην παραλία.

Η Kaley πήγε στο Μεξικό μαζί με τον αγαπημένο της Josh "Lazie" Resnik για διακοπές. Στην παραλία εμφανίστηκε με το μπικίνι της και άρχισε να επιδίδεται σε ασκήσεις yoga, προκαλώντας τα βλέμματα των λουόμενων.

Παρόλο που η  Kaley είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον χώρο του θεάματος, η ίδια δεν φαίνεται να το δέχεται και πολύ, αλλά αντιθέτως δηλώνει ότι έχει μεγάλες ανασφάλειες. Πρόσφατα παραδέχτηκε ότι κρύβει ένα «σπασικλάκι» μέσα της ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν της αρέσει σχεδόν τίποτα επάνω της! «Σιχαίνομαι σχεδόν τα πάντα στο σώμα μου» δηλώνει αν και παραδέχεται ότι στο σεξουαλικό παιχνίδι αυτή η εικόνα που έχει για τον εαυτό της δεν την εμποδίζει. «Πηγαίνω στον άνδρα που μ’ αρέσει και του λέω στα ίσα τι θέλω απ’ αυτόν».

Η ηθοποιός από την Καλιφόρνια, η οποία είναι κόρη μιας Ιρλανδής και ενός Ιταλού ηθοποιού, παραδέχεται ότι δεν έχει καμία γνώση μαγειρικής, ωστόσο δηλώνει πεισμένη ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. «Ποτέ δεν μου έχει βγει σε κακό ο συνδυασμός φράουλες και σαντιγί. Αυτή η τελευταία μπορεί να πάει σε πολλά μέρη».

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.  Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.