Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Γιόρτασαν τη 13η επέτειο γάμου εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο - Η αδημοσίευτη φωτογραφία

Getty Images/ @Joe Maher

Η φετινή επέτειος γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γιορτάστηκε οικογενειακά

Στις 29 Απριλίου του 2011, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λονδίνο και ξεκίνησαν την κοινή πορεία τους ως βασιλικό ζευγάρι. Μέσα στα χρόνια, οι δυο τους έγιναν γονείς τριών παιδιών, του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σαρλότ και του πρίγκιπα Λούις, που γεννήθηκαν το 2013, το 2015 και το 2018 αντίστοιχα. 

Χθες, λοιπόν, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συμπλήρωσαν 13 χρόνια έγγαμου βίου και το γιόρτασαν οικογενειακά στο παλάτι. Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ και έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Τον περασμένο Μάρτιο, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δίνοντας τέλος στα σενάρια σχετικά με την εξαφάνισή της.

Η ίδια ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί δημόσια το πρόβλημα της υγείας της, ζητώντας από τους Βρετανούς κι όχι μόνο πολίτες να σεβαστούν την κατάστασή της και να δείξουν διακριτικότητα για το καλό των παιδιών της. Η Κέιτ Μίντλετον απέφυγε να αποκαλύψει το είδος του καρκίνου που την ταλαιπωρεί, ωστόσο εξομολογήθηκε πως θα δώσει τη μάχη της, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών και έτσι θα απουσιάζει από τα καθήκοντά της.

Μπορεί αρχικά, τον περασμένο Ιανουάριο να είχε ανακοινωθεί από το παλάτι, ότι η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της μετά το καθολικό Πάσχα, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της και την ανάρρωσή της. Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και τη στήριξε. Το χτύπημα ήταν διπλό για εκείνον, αφού εκτός από τη γυναίκα του και ο πατέρας του, Βασιλιάς Κάρολος, έχει διαγνωστεί με καρκίνο και έχει ξεκινήσει θεραπείες.

Με αφορμή τη 13η επέτειο γάμου, το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από αυτή την ξεχωριστή ημέρα, την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά. Οι δυο τους χαμογελούν στον φακό λίγη ώρα μετά το μυστήριο. 

«Σαν σήμερα 13 χρόνια πριν», έγραψαν στη λεζάντα της δημοσίευσης και δέχτηκαν ευχές. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.