Ένα βήμα πριν το διαζύγιο βρίσκεται celebrity ζευγάρι

Φημολογείται εδώ και καιρό πως ένα από τα πιο αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια του Hollywood οδεύει προς την μεγάλη απόφαση του διαζυγίου. Ο λόγος γίνεται για τον ηθοποιό Ben Affleck και τη σύζυγο του Jennifer Garner.

Το στενό περιβάλλον του ηθοποιού υποστηρίζει πως ο ίδιος έχει αλλάξει συμπεριφορά προς το χειρότερο. Έχει γίνει εγωπαθής και το μόνο που έχει στο μυαλό του, κατά τα λεγόμενά τους, είναι η επιτυχία της καριέρας του. Εκτός, από την εμμονή με την καριέρα, πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς, περί απιστίας του ηθοποιού.

Η όμορφη ηθοποιός έχει αφήσει στην άκρη την υποκριτική για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανατροφή των παιδιών της. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως την ανάγκασε ο ίδιος ο Ben Affleck. Η όμορφη μαμά πήρε, λοιπόν, τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη και να αντιστραφούν για λίγο καιρό οι ρόλοι του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.