Shopping Alert: Τα φλατ ανοιξιάτικα παπούτσια που θα φοράς όλη μέρα

Instagram/clairerose

Τα πιο σικάτα ανοιξιάτικα παπούτσια, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλη την άνοιξη

Μπορεί αυτά τα φλατ κομψά παπούτσια να τα φορούσαμε και τον χειμώνα, αλλά ειλικρινά η πιο κατάλληλη εποχή για να τα χαρείς είναι η άνοιξη. Ο λόγος για τις μπαλαρίνες, αυτά τα σικάτα, -οριακά- retro παπούτσια που έκαναν το μεγάλο comeback το 2022 με την επέλαση του balletcore. Ναι, ακόμα είναι στην παρέα μας και δεν φαίνεται να τις αποχωριζόμαστε σύντομα.

Την άνοιξη οι μπαλαρίνες είναι τα παπούτσια που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χάνεις styling points και φυσικά θα είσαι εξαιρετικά άνετα, λόγω του πολύ χαμηλού τακουνιού. Υπάρχουν πλέον σε πάρα πολλά χρώματα και υλικά, χωρίς να περιορίζεσαι ανάλογα με την προσωπική σου αισθητική. Δύο από τα πιο cool looks που μπορείς να δημιουργήσεις με μπαλαρίνες είναι τζιν παντελόνι με oversized πουκάμισο ή slip φόρεμα με ψάθινη τσάντα και blazer. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις το σικάτο παπούτσι αυτή την άνοιξη και να δημιουργήσεις φρέσκα outfits μαζί του, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε τα αγαπημένα σου παπούτσια με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Gant - Από τζιν ύφασμα - Βρες το εδώ

 

2. LARA CONTE MADRID - Δερμάτινη - Βρες το εδώ

 

3. Geox - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

 

4. U.S. Polo Assn. - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

 

5. Envie Shoes - Από συνθετικό δέρμα - Βρες το εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.