Δούκισσα Catherine: Ακόμη μία εμφάνιση στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Το δεύτερο παιδί της αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον επόμενο μήνα η Δούκισσα του Cambridge.  Ωστόσο, δεν έχει ακόμη διακόψει τις επίσημες υποχρεώσεις και συναντήσεις της, όπως στο ταξίδι της στο Κεντ της Τετάρτη, όπου πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις στην παραθαλάσσια πόλη Margate. Για την επίσημη έξοδό της η Kate επέλεξε σύνολο Hobbs, το οποί είχε φορέσει ξανά στον όγδοο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης με τον πρίγκιπα George.

Πρώτος σταθμός της ήταν στην γκαλερί σύγχρονης τέχνης Turner Contemporary, όπου ξεναγήθηκε ιδιωτικά στην έκθεση Self: Image and Identity.

Στη συνέχεια, συνάντησε προσωπικό και υποστηρικτές της γκαλερί, ενώ με μουσική την υποδέχτηκε η Ορχήστρα του Κεντ. Επόμενος σταθμός της ήταν το Resort Studios, ένας οργανισμός Τέχνης στο Cliftonville, όπου ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί μία έκθεση με φωτομοντάζ ντόπιων προσωπικοτήτων και να συναντήσει καλλιτέχνες της περιοχής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.