Ποιος θα δει πρώτος το βασιλικό μωρό;

H Kate Middleton βρίσκεται ήδη στον ένατο μήνα εγκυμοσύνης, ενώ αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Απριλίου στο St. Mary’s Hospital (η διανυκτέρευση στην μεγαλύτερη πτέρυγα κοστίζει 15.000 λίρες) στο Λονδίνο. Όσο πλησιάζουν όμως οι μέρες, τόσο βγαίνει ξανά στην επιφάνεια η δυσαρέσκεια του πρίγκιπα Κάρολου προς την οικογένεια Middleton.

O λόγος δεν είναι σοβαρός, αντιθέτως πρόκειται για μία κλασσική διαμάχη μεταξύ των πεθερικών, που όπως βλέπουμε μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος, οι γονείς της Kate ήταν αυτοί που τον αντίκρισαν πρώτοι.

Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει το θυμό του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Nicholas Davies. Αυτή τη φορά όμως ο πρίγκιπας Κάρολος δε θα επιτρέψει να έρθει δεύτερος, γι' αυτό και το ζευγάρι σκοπεύει να αφήσει πρώτα αυτόν μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ να δουν το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.