Reunion για τα χρυσά μοντέλα των '90s

Ο Peter Lindbergh είναι ένας από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους της μόδας παγκοσμίως. Είναι γνωστός για τα ασπρόμαυρα πορτρέτα του και την εικαστική προσέγγιση σε κάθε του φωτογραφία. Από το 1988 που ξεκίνησε την καριέρα του στη Vogue, αποθανατίζει τις ομορφιές του κόσμου της μόδας και όχι μόνο, με τρόπο ξεχωριστό, κινηματογραφικό, ερωτικό.

Μετά από 25 χρόνια ο γνωστός φωτογράφος διοργάνωσε ένα Reunion καλώντας γνωστά μοντέλα που έγιναν διάσημα τη δεκαετία του '90 να ποζάρουν για ακόμη μια φορά μπροστά από το φακό του. Ο Peter Lindbergh είναι ο φωτογράφος μπροστά στον οποίο οι σταρ του σινεμά και τα μοντέλα ξεπερνούν κάθε συστολή και κάνουν ότι τους ζητήσει.

Την εποχή εκείνη τα "χρυσά μοντέλα" ήταν στη πρώτη λίστα των διασημοτήτων και απολάμβαναν δόξα, χρήμα και αναγνωρισιμότητα ίση με αυτή των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του Hollywood. Τον Ιανουάριο του 1990 το περιοδικό Vogue κυκλοφόρησε με μια φωτογράφιση που πέρασε στην ιστορία σαν μια από τις διασημότερες και πιο εμβληματικές στη μόδα. Naomi Campbell, Linda Evangelista, Τatiana Patitz, Christy Turlington και Cindy Crawford πόζαραν με λευκά πουκάμισα για τον Peter Lindbergh.

Το βίντεο που παρουσιάστηκε στο ΝΟWNESS, παρουσιάζει την διαχρονική ομορφιά των κοριτσιών που έγιναν γυναίκες μέσα από την υψηλή, ασπρόμαυρη αισθητική του συγκεκριμένου φωτογράφου προκαλώντας μία νοσταλγία.

Δείτε το video στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.