H Wonder Woman, Gal Gadot, γίνεται μητέρα για δεύτερη φορά

Η ηθοποιός Gal Gadot από το Israel, έχει παίξει σε πολλές γνωστές ταινίες όπως στο "The Fast and the Furious", "Batman v Superman: Down of Justice" και τελευταία είναι ευρέως γνωστή ως "Wonder Woman", καθώς πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη ταινία της Marvel, που αναμένεται να βγει στην μεγάλη οθόνη μέσα στο 2017. Η όμορφη ηθοποιός είναι ήδη μητέρα ενός παιδιού και από ότι είδαμε στο Instagram, μόλις ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Η 31χρονη Gadot, ανέβασε μια πολύ γλυκιά selfie φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φαίνεται η ίδια και ο σύζυγός της, Yaron Versano, να έχουν τα χέρια τους στην κοιλίτσα της Gal και να λάμπουν από ευτυχία. Η ηθοποιός έγραψε στο post της "So excited to share this wonder with you... #mommyforthesecondtime", μοιράζοντας με τους θαυμαστές της ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.