Αυτό είναι το νέο αγόρι της Chiara Ferragni

Η Ιταλίδα Chiara Ferragni είναι η ιδιοκτήτρια του blog “The Blonde Salad”, το οποίο έχει καταφέρει να εξελίξει σε ένα ολόκληρο brand. Βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σε όλα τα fashion events, ενώ συγχρόνως έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα εντελώς προσωπικό και ξεχωριστό στιλ.

Η Ferragni βρέθηκε πριν λίγο καιρό ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για διαφορετικό λόγο –το όνομά του, Federico Leonardo Lucia, γνωστός και ως Fedez. O 27χρονος Ιταλός, Fedez, είναι τραγουδιστής και rapper και έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram.

O Fedez έγινε διάσημος το 2015 σε μία διαφήμιση για το brand, Sisley, όταν φωτογραφήθηκε με την πρώην κοπέλα του, Julia Valentino.

To ζευγάρι έχει φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της showbiz, αφού οι δύο τους δεν σταματούν να φωτογραφίζονται σε sexy πόζες με προκλητική εμφάνιση -ή μάλλον καθόλου "εμφάνιση". Συγκεκριμένα, η Ferragni και ο Fedez φωτογραφήθηκαν για το Vanity Fair Italia, μέσα σε μια μπανιέρα και ολόγυμνοι. Τα social media και των δύο είναι κυριολεκτικά γεμάτα από φωτογραφίες που είναι μαζί σε τρυφερές στιγμές ή φωτογραφίες που έχει βγάλει ο ένας τον άλλον.

 

H Chiara Ferragni, πριν τον Fedez, ήταν ζευγάρι με τον Andrew Arthur, φωτογράφο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.