H Anne Hathaway μιλάει για την περίοδο που όλοι την "μισούσαν"

Η star του Les Miserables, είπε στο Jezebel πως καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος αναφέρεται συνέχεια στα άρθρα τύπου "Όλοι Μισούν την Anne Hathaway" σε σχέση με την χαρακτήρα της, Gloria, αλλά είναι έτοιμη να το ξεπεράσει.

"Δεν είναι ότι είμαι σκληρόπετση, αλλά το βλέπω όπως είναι. .. Το πώς με βλέπει ο κόσμος δεν έχει να κάνει με εμένα," είπε. "Άλλα αν οτιδήποτε είπε κανείς για εμένα έβγαζε νόημα σαν κάτι που θα ήθελα να δουλέψω με τον εαυτό μου, το πήρα έτσι. Και σε αυτό το βαθμό, νιώθω πως πρέπει να συντομεύσω πολλή απ' την ανάπτυξή μου. Σε αυτό το βαθμό, ακόμα και αν δεν θα διάλεγα να το περάσω, βρήκα έναν τρόπο να είμαι ευγνώμων γι' αυτό."

Ωστόσο, δεν έχει βρει την ίδια ηρεμία σε σχέση με τα social media. Για παράδειγμα, όταν ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram τον Μάρτιο, είπε στο Jezebel πως το μετάνιωσε.

"Αποφάσισα να ανεβάσω μία φωτογραφία με το πίσω μέρος του κεφαλιού του και σχεδόν την στιγμή που το έκανα, ευχήθηκα να μην το είχα κάνει," είπε. "Ένιωσα σαν να είχα σπάσει κάποιου είδους επισφράγιση στο να αφήνω τους ανθρώπους μέσα στη ζωή μου."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.