H Meghan Markle έχει πάντα αυτά τα 5 αντικείμενα στο ψυγείο της

Ένας από τους κύριους συνδυασμούς για snack που η Markle φροντίζει να έχει πάντα, είναι χούμους και καρότα. Είναι ένας ιδιαίτερα απολαυστικός συνδυασμός, αλλά η Markle δεν είναι η μόνη που τον απολαμβάνει. Απ' ότι φαίνεται, ο σκύλος της, Bogart, τρέφει την ίδια αγαπη για τα καρότα, έτσι οι ποσότητες μοιάζονται μεταξύ των δύο. 

Η ηθοποιός, επίσης, φροντίζει να έχει πάντα έναν πράσινο χυμό και γάλα αμυγδάλου. Φυσικά, αυτά τα προϊόντα μπορούμε να τα βρούμε όλοι στο super market, ωστόσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο φαγητό που η Meghan φτιάχνει κάθε εβδομάδα στον εαυτό της. Πουτίγκα από σπόρους chia.

Σύμφωνα με ένα Instagram post της Markle, φτιάχνει την πουτίγκα από chia με δύο κύπελα γάλα αμυγδάλου και ένα κύπελο σπόρους chia. Προσθέτει, επίσης, κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας και αγάβη. Αφού την τοποθετήσει στο ψυγείο για όλο το βράδυ, τη σερβίρει με βατόμουρα και τριμμένη καρύδα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το βασικό λάθος που κάνει η Meghan Markle στο make-up της

[gallery-715956]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.