Τα παιδιά των celebrities που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στον κόσμο

Ας μην ξεχνάμε πως ζούμε σε καιρούς που τα πάντα τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Η ειδήσεις πριν ακόμα προλάβουν να βγουν έχουν ήδη γίνει old news και τα sites στο βωμό των κλικς δημιουργούν νέα από το πουθενά ή για να είμαστε πιο ακριβείς από το Instagram. Μία selfie, ένα αινιγματικό caption, ένα story μπορούν να γίνουν viral την επόμενη μέρα χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Ας θέσουμε όμως ξανά το ερώτημα: ποια από όλα αυτά τα παιδιά celebrities αξίζουν να έχουν μία θέση στο newsfeed μας; Ποια έχουν πραγματική καριέρα στο Hollywood και ποια είναι απλά πλούσια και κάνουν την καλή ζωή; 

Σε μία προσπάθεια να ξεχωρίσουμε αυτό που λέει και το ρητό "τα χλωρά από τα ξερά", ξεχωρίσαμε 11 παιδιά celebrities που έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν αυτόφωτα και να διαπρέψουν στο μέλλον, σε οποιαδήποτε καριέρα και αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν. Όλα τους έχουν τουλάχιστον 1 διάσημο γονέα και είναι κάτω των 25. Και σίγουρα προλαβαίνουν μέχρι να μεγαλώσουν η North West, η Blue Ivy και η Suri Cruise... 

Brooklyn Beckham 

Ηλικία: 18
Διάσημοι γονείς: David και Victoria Beckham
Instagram followers: 10.3 εκατ. 

O Brooklyn είναι το μεγαλύτερο παιδί του David και της Victoria, και προκάλεσε το ενδιαφέρον των paparazzi και gossip editors την προηγούμενη χρονιά όταν έζησε όπως αρμόζει στην ηλικία του, τον εφηβικό του έρωτα με την ηθοποίο Chloë Grace Moretz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο SoulCycle (η γυμναστική τελικά κάνει καλό). Αν και η σχέση τους τελειώσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, και ο ίδιος έχει βρει μάλλον καινούργιο κορίτσι, παρόλα αυτά συνεχίζει να κάνει τον κόσμο να μιλάει για εκείνον. Και μάλιστα για το σωστό λόγο: το ταλέντο του στη φωτογραφία και την έκδοση του πρώτου του (!) λευκώματος με τον τίλτο "What I See" από τις εκδόσεις Penguin. Κατά τα άλλα, πριν λίγες εβδομάδες ξεκίνησε τη φοιτητική του ζωή στο Parsons της Νέας Υόρκης. 

Patrick Schwarzenegger

Ηλικία: 23
Διάσημοι γονείς: Arnold Schwarzenegger και Maria Shriver
Instagram followers: 634.000

Μπορεί το ντεμπούτο του σε αυτό που ονομάζεται "Fame" να το έκανε το 2015, όταν ήταν για λίγο ζευγάρι με τη Miley Cyrus, αλλά ο Patrick φαίνεται να είναι αρκετά προσγειωμένος εσωτερικά και το μυαλό του δεν ξελογιάστηκε από τη γρήγορη φήμη. Έχει επενδύσει τα χρήμα τά του σε ένα pizza restaurant, to Blaze, και πρωταγωνιστεί σε μία mini σειρά για τον πόλεμο στο Ιράκ, παραγωγής του National Geographic. 

Corinne Foxx

Ηλικία: 23
Διάσημος γονέας: Jamie Foxx
Instagram followers: 121,000

Το 2016 στη Foxx απονεμήθηκε ο τίτλος Miss Golden Globe (ένα τιμητικό βραβείο που εθιμοτυπικά πηγαίνει στην κόρη κάποιου διάσημου προσώπου). Φέτος, το περιοδικό Town & Country τη χαρακτήρισε "Μοντέρνο Κύκνο", ενώ πρωταγωνιστεί και στη νέα ταινία του πατέρα της, All-Star Weekend. Και αν νομίζετε ότι κάνει μόνο αυτά, θα σας απογοητεύσουμε, διότι η Foxx έχει και το δικό της site, το οποίο είναι αφιερωμένο στο να εμψυχώνει τις γυναίκες. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο η Foxx έγραψε ένα άρθρο στο Refinery29 ως παιδί celebrity, το οποίο έκλεινε λέγοντας πως "Η φήμη φεύγει, τίποτα όμως δεν μπορεί να πάρει μακριά την τέχνη σου". 

Lily-Rose Depp

Ηλικία: 18
Διάσημοι γονείς: Johnny Depp και Vanessa Paradis
Instagram followers: 3.3 million

Την προηγούμενη χρονιά η Lily έκανε υπερήφανους και τους δύο της γονείς, μιας και ακολούθησε και τα βήματα τόσο της μητέρας της - ως μούσα του οίκου Chanel, για τον οποίο και περπάτησε στο catwalk - όσο και του πατέρα της - έπαιξε στο film La Danseuse. Αν και οι haters λένε πως η Lily δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να βολτάρει σε hip περιοχές φορώντας το jean της, παρόλα αυτά ανά καιρούς έχει κάνει inspiring posts που υποστηρίζουν τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας παγκοσμίως. 

Kaia Gerber

Ηλικία: 15
Διάσημοι γονείς: Cindy Crawford και Rande Gerber
Instagram followers: 1.7 million

Η Gerber είναι το μικρότερο παιδί του supermodel Cindy Crawford και του συνιδρυτή της Casamigos Tequila Rande Gerber (το άλλο επαγγελματικό μισό του George Clooney). Οπως όλοι μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες της - ακόμα και αν έχουμε 10 βαθμούς μυωπία - είναι πως η Kaia είναι ίδια η μητέρα της και αυτό είναι κάτι που τα tabloids το έχουν παρατηρήσει (και χιλιογράψει) από τότε που ήταν 13 ετών. Αναμενόμενο λοιπόν η Kaia να γίνει μοντέλο. Είναι μάλιστα το πρόσωπο της σειράς make-up Marc Jacobs Beauty, ενώ έκανε και την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο catwalk και συγκεκριμένα σε αυτό το Calvin Klein. 

Selah Marley

Ηλικία: 18
Διάσημοι γονείς: Lauryn Hill και Rohan Marley
Instagram followers: 84.500

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο η κόρη της υπέροχης Lauryn Hill και εγγονή του Bob Marley έχει γίνει το μοντέλο που όλοι θα μιλάνε γι αυτό αύριο και έχει ήδη περπατήσει φορώντας Chanel και Yeezy, ενώ έχει φωτογραφηθεί για το i-D, αλλά και για καμπάνιες του Calvin Klein και της σειρά Ivy Park της Beyonce. Από πολύ μικρή ήξερε ότι αυτή είναι η καριέρα που θέλει να ακολουθήσει, μιας και όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στη Vogue "ήμουν 11 ετών, στην έκτη δημοτικού, και ζούσα με τον πατέρα μου, στο Gansevoort, δίπλα στην Times Square. Πήγα λοιπόν και του είπα "Μπαμπα΄, θέλω να γίνω μοντέλο". Και η ευχή της, όπως όλοι καταλάβαμε έγινε πραγματικότητα. 

Sophia, Sistine και Scarlet Stallone

Ηλικίες: Sophia, 21, Sistine, 19, and Scarlet, 15
Διάσημοι γονείς: Sylvester Stallone και Jennifer Flavin
Instagram followers: 1.300 εκατ. όλες μαζί 

Οι τρεις κόρες του Sylvester φέτος μοιράστηκαν τον τίτλο Miss Golden Globe. Η Sistine, είναι η μεσαία, και μοιάζει να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και όλα δείχνουν πως το modelling της κλείνει το μάτι. Έχει ήδη φωτογραφηθεί για την Teen Vogue, Town & Country και Glamour. Μαζί με την αδερφή της, Sophia, περπάτησαν στο runwa των Dolce & Gabbana, τον Ιούνιο. Όσο αφορά στην Scarlet, τη μικρότερη, πηγαίνει ακόμα σχολείο και έχει ήδη ανοίξει το δικό της κανάλι στο YouTube. 

Jaden και Willow Smith

Ηλικίες: Jaden, 19, Willow, 17
Διάσημοι γονείς: Will Smith και Jada Pinkett Smith
Instagram followers: 8.900 εκατ. και οι δύο μαζί

Ό,τι και να γράψουμε για τα παιδιά του Will και της Jada Smith είναι πολύ λίγο. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν με το γεγονός ότι δεν είναι παιδιά, αλλά καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ακτιβιστές και ίσως ό,τι πιο έξυπνο και avant garde διαθέτε το Hollywood αυτή τη στιγμή. O Jaden ουκ ολίγες φορές έχει πειραματιστεί με τη μουσική, ενώ πρόσφατα πρωταγωνιστεί και στην ταινία Life in a Year, για την οποία μάλιστα έκοψε και τα περίφημα dreadlocks τους. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 19χρονος Smith "προκαλεί" με την εμφάνισή του - είναι γνωστός για το gender-fluid style του, κάτι το οποίο ο πατέρας του στηρίζει λέγοντας ότι έτσι δείχνει πως είναι "100% ατρόμητος". Η κατά δύο χρόνια μικρότερη, Willow, είναι εξίσου style forward, λατρεύει τη μουσική, είναι το πρόσωπο της σειράς make up της Chanel και με κάθε της εμφάνιση φροντίζει να σπάει τα στερεότυπα σχετικά με τα φύλα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.