H Lady Gaga μιλάει ανοιχτά για την ινομυαλγία από την οποία πάσχει

Διαβάστε εδώ: Τι μήνυμα έστειλε η Lady Gaga στη Selena Gomez

Η Gaga μιλά για το πώς πήρε τον έλεγχο της δημόσιας εικόνας της με το να ντύνεται με τα διαβόητα avant-garde outfits της. "Η αλήθεια είναι πως όταν οι παραγωγοί ήθελαν να είμαι sexy, πάντα του έδινα μία παράλογη τροπή έτσι ώστε να νιώθω πως είχα τον έλεγχο," λέει στο trailer.

Επίσης, δε φοβάται να συζητήσει το πόσο έχει υποφέρει από "παράνοια, φόβο, σωματικό πόνο [και] αγχώδη διαταραχή," τα τελευταία χρόνια. "Πάω από το να με αγγίζουν και να μου μιλάνε άνθρωποι όλη μέρα, στην απόλυτη ησυχία και όλοι αυτοί θα φύγουν και μετά θα είμαι μόνη," εξομολογείται.

Η Gaga επιβεβαίωσε πρόσφατα πως υποφέρει από ινομυαλγία, μία χρόνια πάθηση που προκαλεί μυϊκό πόνο, συν αλλαγές στη διάθεση και κούραση. "Έχω κυνηγήσει αυτόν τον πόνο για πέντε χρόνια, αλλά όταν νιώθω την αδρεναλίνη στη μουσική και τους fans μου, μπορώ να συνεχίσω."

Το trailer ζωγραφίζει μία θετική εικόνα στη ζωή της Gaga αυτή τη στιγμή -λέει, "Δεν ένιωθα αρκετά καλά. Και τώρα νιώθω. Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

[gallery-438283]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.