CELEBRITIES

Η Aniston, ο Pitt και η σαγήνη του αιώνιου έρωτα


27 Φεβρουαρίου 2018

063-51318898pb323-emmyarriv.jpg

Περισσότερο αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι η αντίδραση πολλών από τους θαυμαστές της Αμερικανίδας ηθοποιού καθώς έσπευσαν να εκφράσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον καημό τους να γίνουν μάρτυρες μιας επανένωσης μεταξύ της Ρέιτσελ Γκριν από τα διάσημα «Φιλαράκια» και του Μπραντ Πιτ.

Του ανθρώπου, δηλαδή, που την άφησε στον άσο το 2005 αφότου έχασε το μυαλό του για την Αντζελίνα Τζολί κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith». Πάντως ο δικός τους γάμος διήρκεσε περί τα 11 χρόνια, κατά τα οποία οι δύο τους απέκτησαν 6 συνολικά απογόνους, υιοθετημένους και φυσικούς. Πλέον, όμως, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, ανήκουν όλα στο παρελθόν και η Τζένιφερ Άνιστον είναι και πάλι ελεύθερη, όπως είναι και ο Μπραντ Πιτ, εδώ και πολύ καιρό. Περισσότερο λάδι στη φωτιά έριξε η Νάνσι Ο’Ντελ, παρουσιάστρια της εκπομπής Entertainment Tonight, η οποία αποκάλυψε ότι εξακολουθούν να διατηρούν ισχυρούς φιλικούς δεσμούς και να επικοινωνούν πολύ συχνά. Την ίδια ώρα ανώνυμη πηγή ορκίζεται στην Mirror ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 μηνών εκείνη βρήκε στο πρόσωπο του πρώην της αγαπημένου τη στήριξη που τόσο είχε ανάγκη. Η επίσημη θέση του βρετανικού ταμπλόιντ όσον αφορά το ζήτημα είναι ελαφρώς διαφορετική, με την Άνιστον και τον Πιτ να φέρονται να αντάλλαξαν κάποια τρυφερά μηνύματα εντός επαγγελματικών, ωστόσο, πλαισίων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.