Kate Winslet: Κορίτσια, μην ξεγυμνώνεστε στο κόκκινο χαλί

Η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» και του «Σφραγισμένα Χείλη» (για το οποίο τιμήθηκε με Οσκαρ α’ γυναικείου ρόλου το 2008) προτρέπει τις γυναίκες ηθοποιούς να καλύπτονται περισσότερο στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Εξηγεί ότι «η εικόνα υπερβολικής σάρκας» την κάνει να νιώθει «άβολα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ηθοποιός δήλωσε πως ποτέ δεν την ενδιέφερε να την κοιτάζει ο κόσμος όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, αλλά περισσότερο να δίνουν σημασία σε όσα η ίδια είχε να πει.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει αναφερθεί στην εμμονή του Χόλιγουντ για την τέλεια σιλουέτα και πώς αυτή η μανία κάνει γυναίκες με πιο κανονικό σωματότυπο –όπως είναι και ο δικός της– να νιώθουν υπέρβαρες και παραγκωνισμένες.

Συχνά σε συνεντεύξεις της μνημονεύει, όχι με καλό σκοπό, τα λόγια μιας δασκάλας υποκριτικής που της είχε πει «θα τα πας μια χαρά, αν είσαι διατεθειμένη να συμβιβαστείς με τους ρόλους της χοντρούλας». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.