Cate Blanchett: «Προσπάθησα να κάνω τα παιδιά μου vegeterian και απέτυχα παταγωδώς»

Η Cate Blanchett φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Interview, και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στη Julia Roberts.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν αρχικά για αυτό που τις τραβάει στην υποκριτική, συζητώντας πόσο δύσκολο γίνεται όσο περνούν τα χρόνια. "Πρέπει να ανέβω στη σκηνή με τα εσώρουχα για άλλη μια φορά, και σκέφτομαι 'Γιατί; Γιατί απλώς δεν ταϊζω τις κότες και να διαβάσω Proust;'", είπε η Blanchett.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει προσπαθήσει να κάνει τα παιδιά της Vegeterian και απέτυχε παταγωδώς.

"Είμαι αρκετά χαρούμενη που κάθομαι εδώ κοιτώντας τον Proust που δε διαβάζω, μιλώντας σε εσένα και ταΐζοντας τα γουρούνια μου", είπε στη Roberts. "Ήμουν για χρόνια vegeterian, όταν ο άντρας μου θέλησε να πάρουμε γουρούνια. Είπα 'Θα πάρω γουρούνια, μόνο αν πούμε στα παιδιά ότι τα λουκάνικα και το bacon που τρώνε προέρχεται από αυτά'. Τα ονομάσαμε Benson και Hedges. Είχα αυτό το Μακιαβελικό σχέδιο για τα παιδιά μου, ότι θα συνδέονταν βαθιά με τα γουρουνάκια τα οποία ήταν πολύ χαριτωμένα και μύριζαν κάπως σαν βρωμεροί άνθρωποι. Μετά τους έλεγα ότι αν τρώμε λουκάνικα θα προέρχονται από αυτά τα γουρούνια. Τα παιδιά ήταν εντελώς εντάξει με αυτό και είχα τρομάξει. Το σχέδιό μου να κάνω την οικογένειά μου vegeterian ήταν μνημειώδης αποτυχία".

 Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τους ρόλους που απορρίπτει, λέγοντας: "Όταν είναι μια μασημένη εκδοχή από κάτι που έχω κάνει. Όπως μια διαφήμιση μαργαρίνης, όπου η διαφημιστική σκέφτεται ότι αυτό έχει δουλέψει κι άλλες φορές, οπότε ας το επαναλάβουμε! Μετά από τον ρόλο μου ως Βασίλισα Ελισάβετ, μου προτάθηκαν μυριάδεις ρόλοι που ήταν ουσιαστικά η ίδια ιστορία με άλλο κοστούμι. Δεν υπήρχε περιθώριο για ανακάλυψη. Δεν υπήρχε ρίσκο".

Δείτε επίσης: Το φόρεμα της Cate Blanchett μοιάζει με μπλοκ ζωγραφικής και έχει ελληνική υπογραφή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.