Shopping Alert: Τα πιο στιλάτα δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Instagram/venswifestyle

Επέλεξε το πιο στιλάτο δώρο για τη φετινή γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα, αλλά επιλέξαμε να τη γιορτάζουμε κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε Μαΐου. Η σύγχρονη αυτή γιορτή καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών. Αυτή η ημέρα λοιπόν είναι αφιερωμένη σε ένα από τα πιο σημαντικά πλάσματα της ζωής κάθε ανθρώπου, ίσως το πιο σημαντικό. 

Είναι σύνηθες και όμορφο να παίρνουμε δώρα στις μητέρες μας αυτή τη μέρα και να τους δείχουμε με αυτόν τον τρόπο ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης μας. Ανάλογα με το γούστο της κάθε μητέρας και γυναίκας, υπάρχουν πολλά διαφορετικά και στιλάτα δώρα. Καλό θα είναι να της πάρεις κάτι που χρειάζεται και τις αρέσει, παρά κάτι που απλά θα τοποθετήσει σε μια βιτρίνα ή ένα συρτάρι και θα το ξεχάσει. Εμείς επιλέξαμε για σένα τα πιο στιλάτα δώρα για τη γιορτή της μητέρας και σου τα έχουμε όλα στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια και να τη χαίρεσαι!

1. Answear Lab - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

 

2. Esprit - Με σφραγίδα Vegan εγκεκριμένη από την PETA - Βρες το εδώ

 

3. See by Chloe - Κατασκευασμένο από δέρμα - Βρες το εδώ

 

4. Esteban - Διαχυτής αρώματος - Βρες το εδώ

 

5. Calvin Klein - Σε οργανικό σχήμα - Βρες το εδώ

 

6. AllSaints - Με τη λέξη love - Βρες το εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.