Just say no! Πες όχι σε αυτές τις 5 τάσεις το 2024

Instagram/amaliemoosgaard

Καλό θα είναι το υπόλοιπο 2024 να αποφύγεις αυτές τις 5 τάσεις

Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στιλ, κάθε φορά που ντύνεσαι το κάνεις μετά από σκέψη και δουλειά, ώστε να δώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου. Κανείς δε ντύνεται για να μοιάζει άγουστος και ξεπερασμένος ηθελημένα. Φυσικά και καμία σημασία δεν έχει το πόσα θα ξοδέψεις, αλλά αυτό το γνωρίζεις ήδη. Πώς όμως καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα look που να είναι ξεπερασμένο και άγουστο; Με το να ενσωματώνουμε συγκεκριμένες τάσεις, που κανονικά θα έπρεπε να τους είχαμε πει ένα μεγάλο όχι.

Κάθε χρονιά είναι και διαφορετικές τάσεις, εφόσον έχουμε τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο νέες συλλογές. Δεν συζητάμε το να αλλάξεις όλο σου το στιλ, απλά μερικές λεπτομέρειες οι οποίες αντί να «ανεβάζουν» το σύνολο, το «κατεβάζουν». Αν θέλεις να μάθεις και εσύ σε ποιες τάσεις πρέπει να πεις όχι το 2024, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

1. Πες ΟΧΙ στα σκισμένα τζιν παντελόνια - Πες ΝΑΙ στα ίσια τζιν παντελόνια

2. Πες ΟΧΙ στα λουστρίνι παπούτσια - Πες ΝΑΙ στα διάφανα παπούτσια

3. Πες ΟΧΙ στις χρωματιστές τσάντες - Πες ΝΑΙ στις δίχρωμες τσάντες

4. Πες ΟΧΙ στις λεπτομέρειες με πεταλούδες - Πες ΝΑΙ στις λουλουδένιες λεπτομέρειες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.