ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Spring vibe: 4 fashion trends που φορούν οι πιο στιλάτες Γαλλίδες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Απριλίου 2024

Spring vibe: 4 fashion trends που φορούν οι πιο στιλάτες Γαλλίδες
Instagram/leiasfez
Οι πιο στιλάτες Γαλλίδες λατρεύουν να φορούν αυτά τα κομμάτια

Τις τάσεις της μόδας για την άνοιξη 2024 τις μάθαμε πέρυσι των Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια των μεγάλων Fashion Weeks. Το πώς όμως αυτές θα μεταφραστούν και θα ενσωματωθούν στο street style είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί να μην καταφέρουν όλες οι τάσεις να βγουν τελικά στον δρόμο ή μπορεί να προκύψουν και μερικές ακόμη που δεν τις είδαμε στις πασαρέλες ή πέρασαν στα «ψιλά γράμματα». Κανείς όμως δεν είναι πιο ειδικός στο να μας κατατοπίσει για τα hot trends και πώς να τα φοράμε στιλάτα και κομψά από τις Γαλλίδες.

Οι Γαλλίδες επέλεξαν 4 fashion trends αυτή την άνοιξη, τα οποία μας τα «σερβίρουν» με έναν εντελώς δικό τους τρόπο και μας δείχνουν πώς αυτά τα σύγχρονα κομμάτια μπορούν να φορεθούν με cool, αλλά και elegant τρόπο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια fashion trends λατρεύουν να φορούν οι Γαλλίδες αυτή την άνοιξη. Κράτα σημειώσεις!

1. Τα polka-dot φορέματα

2. Τα τζιν με το ρεβέρ

3. Οι κλασικές τσάντες γραφείου

4. Οι διάφανες φούστες

Αφού διάβασες για τις Γαλλίδες, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.