Ο Johnny Depp μηνύει την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητάει 50 εκατομμύρια δολάρια

O Johnny Depp φαίνεται πως κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Amber Heard, ζητώντα αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ηθοποιός  ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του δημιούργησε μια καλοστημένη πλεκτάνη εναντίον του κατηγορώντας των για κακοποίηση.

Ένας εκπρόσωπος της Heard απάντησε αμέσως στην είδηση, λέγοντας ότι αυτή η "επιπόλαιη πράξη" ήταν "αβάσιμη και βίαιη παρενόχληση" της ηθοποιού, προσθέτωντας ότι εκείνη "δε θα σιωπήσει".

Θεωρείται ότι ο Depp προέβη σε αυτήν την κίνηση, σε απάντηση ενός άρθρου που έγραψε η Heard το Δεκέμβριο, με τίτλο: "Μίλησα εναντίον της σεξουαλικής βίας - κι αντιμετώπισα την οργή της κουλτούρας μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει".

Παρόλο που η ηθοποιός δεν αναφέρει ευθέως τον Depp στο άρθρο, οι δικηγόροι του υποστήριξαν οτι το άρθο "βασίζεται στην κεντρική υπόθεση ότι η δεσποινίς Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ότι ο κύριος Depp την άσκησε εναντίον της".

Στη μήνυση που κατέθεσε, ο Depp φαίνεται πως κατηγορεί την Ηeard για "ψεύτικους ισχυρισμούς", προκειμένου να ανέβει επαγγελματικά, προσθέτοντας: "Η δεσποινίς Heard δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι δράστρια". Παραλλήλως, τα έγγραφα υποστηρίζουν ότι ο Depp απέκτησε προσφάτως υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το οποίο καταρρίπτει εμφατικά τους ισχυρισμούς για κακοποίηση.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, το άρθρο της Heard οδήγησε στη διακοπή της συμμετοχής του στη σειρά ταινιών "Πειρατές της Καραϊβικής", ενώ η Heard προσλήφθηκε από την εταιρεία L'Oreal ως εκπρόσωπός της. 

Στο κείμενο της Heard, εκείνη είχε παρομοιάσει έναν ισχυρό άντρα με ένα μεγάλο πλοίο, όπως ο Τιτανικός, το οποίο οι επιβάτες προσπαθούν να σώσουν όταν χτυπάει στο παγόβουνο, όχι από προσωπική συμπάθεια, αλλά από φόβο για το μέλλον τους. 

Δείτε ακόμη: Amber Heard- Johnny Depp: Το σπίτι λαμπόγυαλο και ο κρυφός της γάμος με την Tasya Van Ree

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.