Skip to main content

H Lady Gaga μεταμορφώθηκε σε ζωντανή κούκλα για την τελευταία της φωτογράφηση

Mετά από έναν εντυπωσιακό μήνα βραβείων, ο οποίος περιλάμβανε Bafta, Grammy κι ένα Oscar, η Lady Gaga έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το εξώφυλλο του περιοδικού V.

Και ενώ το περιοδικό έχει κάνει τουλάχιστον 25 εξώφυλλα με τη superstar της pop, το συγκεκριμένο ήταν πολύ ξεχωριστό. "Προσπαθήσαμε να μετατρέψουμε την Gaga σε μια ζωντανή κούκλα, ένα ζωντανό είδωλο, όπως οι φιγούρες που οι άνθρωποι συλλέγουν και τοποθετούν στο ράφι πάνω από το τζάκι, αλλά σε ζωντανό μέγεθος", δήλωσε ο φωτογράφος Jean-Paul Goude.

Στη φωτογράφηση, η Gaga φοράει μεγάλο αξεσουάρ με φτερά στο κεφάλι της, ενώ το πρόσωπό της είναι καλυμμένο από λευκο makeup. Το look της ολοκληρώθηκε με μια κλασική μαύρη τουαλέτα και μια ροζ ρόμπα με φτερά.

Mαζί με την αξιομνημόνευτη φωτογράφηση, κυκλοφόρησε κι ένα άρθρο που περιγράφει τη μακροχρόνια σχέση της Gaga με το περιοδικό. Και κρίνοντας από την πορεία της, αυτό μπορεί να είναι μόνο η αρχή.

Δείτε ακόμη: H Lady Gaga με σέξι ροζ μαγιό στο Los Cabos

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.