Barbra Streisand: «Τα θύματα του Μichael Jackson ήταν ενθουσιασμένα που βρίσκονταν εκεί»

H Barbra Streisand μπορεί να είχε συναντηθεί με τον Μichael Jackson μόλις λίγες φορές, αλλά σίγουρα έχει γνώμη για τις παιδοφιλικές κατηγορίες που έχουν συνδεθεί με το όνομά του.

Η Streisand μίλησε στους Τimes της Μεγάλης Βρετανίας, κι ερωτήθηκε σχετικά με τη γνώμη της για το Leaving Neverland. Η βραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός εξήγησε ότι πιστεύει τους ισχυρισμούς του Wade Robson και του James Safechuck, που μιλούν στο ντοκιμαντέρ για την κακοποίηση που δέχτηκαν από τον Βασιλιά της Pop. "Ω, απολύτως", λέει στη συνέντευξη. "Αυτό ήταν φοβερά επώδυνο".

Η Streisand λέει ότι όσες φορές είχε συναντήσει τον Jackson της φαινόταν "πολύ γλυκός, πολύ παιδικός". Παρόλο που το υλικό του ντοκιμαντέρ ήταν αρκετά δύσκολο να το παρακολουθήσει κανείς, η ίδια δείχνει να έχει κάποια συμπάθεια προς τον εκλιπόντα star. "Οι σεξουαλικές ανάγκες του ήταν οι σεξουαλικές ανάγκες του, είτε προέρχονταν από την όποια παιδική του ηλικία, είτε από το DNA του", δήλωσε στους Times.

"Μπορούμε να πουμε ΄κακοποιημένα' αλλά αυτά τα παιδιά, όπως τα ακούσαμε να λένε, ήταν ενθουσιασμένα που βρίσκονταν εκεί. Και οι δύο παντρεύτηκαν, και οι δύο έκαναν παιδιά, οπότε δεν πέθαναν από αυτό".

Όταν ρωτήθηκε αν είναι θυμωμένη με τον Michael Jackson, απάντησε ότι είναι "συνδυασμός συναισθημάτων. Νιώθω άσχημα για τα παιδιά. Νιώθω άσχημα για αυτόν. Κατηγορώ τους γονείς που άφησαν τα παιδιά τους να κοιμηθούν μαζί του. Γιατί να ήθελε ο Μichael αυτά τα μικρά παιδιά να ντύνονται σαν αυτόν και να είναι στις συναυλίες χορεύοντας και φορώντας καπέλα;"

 Τέλος, η Streisand μίλησε και για το κίνημα #metoo, αποκαλώντας το "πολύ δυνατό". Επεσήμανε όμως ότι "δυστυχώς θα οδηγήσει στο να μην προσλαμβάνονται αρκετές γυναίκες επειδή οι άντρες θα φοβούνται ότι θα δεχτούν επίθεση", εννοώντας ότι θα ανησυχούν ότι θα κατηγορηθούν για παρενόχληση.

Δείτε ακόμη: Ο γιος του Michael Jackson αποκαλύπτει πως είναι να μεγαλώνεις δίπλα στο μεγαλύτερο Pop Icon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.