CELEBRITIES

H Amber Heard περιγράφει σε video την κακοποίησή της και ο Johnny Depp απαντά


The Jennettes

15 Απριλίου 2019

20150914-zaf-rx3-3183.jpg

Η διαμάχη του διάσημου πρώην ζευγαριού έχει πάρει νέες διαστάσεις. Μετά από μια σειρά εκατέρωθεν κατηγοριών και μηνύσεων, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα video της Amber Heard, από την κατάθεση που έδωσε το 2016.

Στο video, η ηθοποιός περιγράφει τη βίαιη μάχη ανάμεσα σε εκείνη και τον Johnny Depp, που οδήγησε και στο διαζύγιό τους.

"Σήκωσε το χέρι του και πέταξε το τηλέφωνο στο πρόσωπό μου, όσο πιο δυνατά μπορούσε. Κατέβασα το κεφάλι μου. Του είπα "με χτύπησες". Έκλαιγα. Έλεγα "Johnny, με χτύπησες", και μετά άρχισα να ακούω πράγματα να σπάνε, είπε.

Στην κατάθεση, η Heard είναι εμφανώς ταραγμένη κι έτοιμη να βάλει τα κλάματα, ενώ ακούγεται ο ο δικηγόρος του Depp που κάνει ερωτήσεις, και ο δικός της που ζητάει διακοπή. "Αρπάζει το κεφάλι μου. Παίρνει μια τούφα από τα μαλλιά μου και λεει 'χτύπησα το ματι σου. Χτύπησα το μάτι σου, ε; άσε με να δω το μάτι σου. Άσε με να το δω. Άσε με να δω το μάτι σου. Τι θα γινοταν αν τράβαγα τα μαλλιά σου πίσω; Και τραβάει το κεφάλι μου πίσω, και, δεν ξέρω, χτυπάει ή μετακινεί το πρόσωπό μου και... με κρατάει από τα μαλλιά".

Η Heard έχει επίσης επισυνάψει και φωτογραφίες από το βίαιο περιστατικό, ενώ αναφέρει ότι είχε καλέσει την φίλη της, Tillett Wright, η οποία άκουσε μέσω τηλεφώνου τη σκηνή και κάλεσε την άμεση δράση. Ανέφερε επίσης ότι οι φύλακες ασφαλείας του Depp δεν αντέδρασαν όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει.

Ο Johnny Depp απάντησε σε όλα αυτά, καθώς η ομάδα υπεράσπισής του υποαστηρίζει ότι πρόκειται για απάτη, και κατασκευή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Depp, 25 λεπτά μετά τη βίαιη σκηνή, δύο αστυνομικοί, μια γυναίκα κι ένας άντρας, ειδικευμένοι σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, βρέθηκαν στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού, και δεν κατέγραψαν ούτε σπασμένα αντικείμενα, ούτε κάτι στο πρόσωπο της Heard.

Eπιπλέον, η νομική ομάδα του Depp υποστηρίζει οτι η Heard το 2016 είχε παραδεχτεί ότι και η ίδια είχε υπάρξει αρκετές φορές βίαιη απέναντι στον Depp, πράγμα που τώρα λέει ότι έχει συμβεί μόνο μια φορά.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά η δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμη:

Amber Heard- Johnny Depp: Το σπίτι λαμπόγυαλο και ο κρυφός της γάμος με την Tasya Van Ree

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.