CELEBRITIES

H 48χρονη Claudia Schiffer φωτογραφήθηκε γυμνή και απέδειξε ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός


The Jennettes

3 Αυγούστου 2019

H 48χρονη Claudia Schiffer φωτογραφήθηκε γυμνή και απέδειξε ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός

Η Claudia Schiffer ήταν ένα από τα πιο sexy μοντέλα των '90s, κι αποτελούσε μέρος της θρυλικής πλέον ομάδας των Supermodels, μαζί με την Cindy Crawford, την Naomi Campbell και άλλες. Η 48χρονη πλέον Γερμανίδα, γιόρτασε τα 25 χρόνια από το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue με μια φωτογράφηση που κατέρριψε την έννοια της ηλικίας.

Στο εξώφυλλο του Αυγουστιάτικου τεύουχς της Ιταλικής Vogue, η Schiffer ποζάρει εντελώς γυμνή, κρατώντας μόνο ένα μαύρο τσαντάκι κι ένα ζευγάρι γόβες που καλύπτουν τα απολύτως απαραίτητα.

Σε μια άλλη εκδοχή του εξωφύλλου, η Schiffer φοράει μόνο ένα μαύρο σακάκι. Η φωτογράφος, Collier Schorr έγραψε στο περιοδικό: "Εξαιτίας του ποια είμαι και του ποιες είναι εκείνες [ενν. την Claudia και την Stephanie Seymour που επίσης έχει ποζάρει για μια ίδια σειρά φωτογραφιών] νομίζω ότι αυτές οι λήψεις είναι για την αποδοχή της σεξουαλικότητας των γυναικών...Και είναι πολύ διαφορετικό από την αποτύπωση του πόθου, που σχετίζεται πάντα με τον δημιουργό της εικόνας. Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με την Claudia, τη Stephanie, και τις σχέσεις μου με τις σεξουαλικότητες και τα σώματα, αλλά και με το να μας βλέπουν ως μεγαλύτερες γυναίκες".

Δείτε ακόμη: Η Claudia Schiffer σε διακοπές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.