CELEBRITIES

O θρύλος του τένις Bjorn Borg παρέδωσε μαθήματα στιλ στον Στέφανο Τσιτσιπά


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2019

O θρύλος του τένις Bjorn Borg παρέδωσε μαθήματα στιλ στον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Björn Borg είναι πλέον ένας από τους θρύλους του τένις, έχοντας νικήσει 11 φορές το Grand Slam. Ο διάσημος παίκτης συναντήθηκε με τον νεαρό Στέφανο Τσιτσιπά στην εκδήλωση του τουρνουά τένις Laver Cup, στο οποίο αγωνίζονται έξι παίκτες από την Ευρώπη εναντίον έξι παικτών από τον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Borg μοιράστηκε μια πολύ όμορφη στιγμή με τον Τσιτσιπά, καθώς του διόρθωσε το μαντίλι στο πέτο του σακακιού, ώστε να δείχνει πιο κομψός και πιο chic για τις φωτογραφίες. Ο νέος και ανερχόμενος Τσιτσιπάς έδειξε να απολαμβάνει την φροντίδα και το "μάθημα", ενώ οι παρευρισκόμενοι στη σκηνή -και σπουδαίοι τενίστες- ξέσπασαν σε γέλια.

Στο ντοκουμέντο της συνάντησης ακούγεται και ο Roger Federer να σχολιάζει το μαλλί του Τσιτσιπά και να του λέει πώς θα φαίνεται όταν θα ασπρίσει, όπως έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του Μποργκ.

Ο αγώνας του Laver Cup θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στη Γενεύη της Ελβετίας.

Δείτε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: 12 φωτογραφίες από τη ζωή του

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.