H Miley Cyrus τραγουδά το «Wish You Were Here» των Pink Floyd και συγκινεί

Ακολουθώντας τις οδηγίες του social distancing, το Saturday Night Live επέστρεψε με μια άλλη έκδοση, αυτή του SNL At Home. Ξεκινώντας πριν από δύο εβδομάδες, το SNL επέστρεψε με πολλά από τα αγαπημένα τμήματα, καθώς και μια παράσταση από τον Chris Martin των Coldplay που τραγούδησε το "Shelter From The Storm" του Bob Dylan. Στο δεύτερο επεισόδιο ένα δεκαπενθήμερο αργότερα, ήταν η σειρά της Miley Cyrus.

Η star τραγούδησε το κομμάτι των Pink Floyd του 1975 «Wish You Were Here», συνοδευόμενη από τον Andrew Watt, ο οποίος στο παρελθόν αποκάλυψε ότι ήταν θετικός στον Covid-19.


Η παράσταση της Cyrus έρχεται κάποιες εβδομάδες αφότου εμφανίστηκε στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon. Από τη μουσική πλευρά των πραγμάτων, πρόσφατα αποκάλυψε ότι το επερχόμενο άλμπουμ της, She Is Miley Cyrus, «ακούγεται super rock and roll» και ότι οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να αποκτήσουν το άλμπουμ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.