Η Gigi Hadid έδειξε για πρώτη φορά την κοιλιά της και απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν ότι κρύβει την εγκυμοσύνη της

Το top model, Gigi Hadid, αποφάσισε να δείξει την κοιλιά της σε ένα live στο Instagram, απαντώντας έτσι σε όλους όσοι έλεγαν ότι κρύβει την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο ξεκούμπωσε τη φαρδιά πιτζάμα της και έδειξε στην κάμερα την 8 μηνών εγκυμοσύνη της, απαντώντας σε όσους έλεγαν ότι κρύβεται. Το 25χρονο “αγγελάκι” της Victoria’s Secret δήλωσε ότι δεν θέλησε να ποστάρει τίποτα διότι πιστεύει ότι “δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο”.

“Αυτός είναι ο λόγος που ένιωσα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να μοιραστώ με οποιονδήποτε εκτός από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του κορωνοϊού. Και μετά ήρθε το κίνημα του Black Lives Matter και θεώρησα ότι η παρουσία μας στα social media θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο γι’ αυτό”. Η Hadid μένει στη φάρμα της μητέρας της από τη στιγμή που επιβλήθηκε η καραντίνα και έμαθε ότι είναι έγκυος καθώς αναμένεται να γεννήσει τον Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.