Η Eva Longoria καταρρίπτει τα στερεότυπα για τη μητρότητα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον δικό της ρόλο ως μαμά

Το να είσαι μαμά, επιτελώντας πολλαπλούς και διαφορετικούς ρόλους ταυτόχρονα, σίγουρα δεν είναι εύκολο, και το μόνο σίγουρο είναι πως η χρυσή τομή κρύβεται πίσω από την ισορροπία. H Eva Longoria με αφορμή τον νέο της ρόλο ως μαμά, μετέφερε πρόσφατα, ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε κάθε γυναίκα, που βιώνει τη μητρότητα, όπως και τις δυσκολίες και τα στερεότυπα γύρω από αυτή. 

Συζητώντας με την Anna Faris για το επεισόδιο της Δευτέρας στα πλαίσια μιας σειράς podcast, η 45χρονη star εξομολογήθηκε πως είχε αρχίσει να νιώθει κατά κάποιο τρόπο, "ένοχη" συγκριτικά με τις άλλες μαμάδες όσον αφορά το μεγάλωμα του δίχρονου γιου της, Santiago Enrique.

Μιλώντας για τον συνδυασμό δουλειάς και μητρότητας, η ίδια δήλωσε πως οι δυσκολίες ανάμεσα στις διαφορετικές αυτές υποχρεώσεις, που καλείται να φέρει εις πέρας μια νέα μαμά με επιτυχία, ξεδιπλώνονται σταδιακά στην πορεία. Όπως άλλωστε ισχυρίζεται, "Από τότε που έγινα μαμά, κατάλαβα ότι υπάρχει έντονη κριτική απέναντι στον νέο αυτό ρόλο μιας γυναίκας".

"Δεν θέλω ποτέ να γίνω ένα τέτοιο άτομο, που ασκεί έντονη κριτική στον δύσκολο ρόλο κάποιου άλλου. Δεν πρόκειται ποτέ να πω σε κάποιον τι πρέπει να κάνει για να γίνει σωστός γονιός γιατί σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός στο να είμαι μαμά", αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια στη συνέντευξή της. 

Σύμφωνα με τη Longoria, ακόμη και η ερώτηση, "Καλά, πώς τα καταφέρνεις και τα κάνεις όλα;", δημιουργεί στις γυναίκες, που καλούνται να δώσουν μια απάντηση, την αίσθηση ότι είναι ανεπαρκείς κάποιες φορές στον νέο, απαιτητικό τους ρόλο όταν αδυνατούν να τα κάνουν όλα με επιτυχία. Όπως δηλώνει η star, "Μπαίνουμε σε μια διαδικασία σύγκρισης με άλλες μαμάδες, που καταφέρνουν τα πάντα με επιτυχία, και αναρωτιόμαστε γιατί εμείς δεν τα κάνουμε όλα εξίσου καλά, νιώθοντας συχνά ματαιότητα".

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Eva Longoria προς το τέλος της συζήτησής της, "Εγώ ευτυχώς έχω έναν άντρα που είναι πολύ υποστηρικτικός, όπως το ίδιο είναι και οι αδερφές μου, και μερικές φίλες μου, που έχουν κι εκείνες παιδιά στην ίδια ηλικία και καταλαβαίνουν. Όλες μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, και τα καταφέρνουμε!".

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.