H Gigi Hadid αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα της 4 μηνών κόρης της

Μετά από μήνες αναμονής η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποκάλυψαν το όνομα της μικρής κόρης τους μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Hadid στο Instagram. Και το όνομα αυτής: Khai! Το ζευγάρι, που από την αρχή της εγκυμοσύνης της Hadid παρέμεινε αρκετά ιδιωτικό και σε χαμηλούς τόνους, αποκάλυψε μετά από 4 μήνες το όνομα της κόρης τους, με τον πιο απλό τρόπο.

Αντί, όπως συνηθίζεται, να αποκαλύψουν το νέο σε κάποιο μέσο ή περιοδικό, η Gigi Hadid αποφάσισε να ενημερώσει το βιογραφικό της στο Instagram, προσθέτοντας απλά το «Khai's mom», προδίδοντας έτσι το ιδιαίτερο όνομα. Το 25χρονο μοντέλο, που πρόσφατα αποκάλυψε την αντίδρασή της όταν έμαθε πως ήταν έγκυος, μίλησε τον Ιούλιο σε live από το Instagram στους fans της για τον λόγο που αποφάσισε να κρατήσει ιδιωτική την εγκυμοσύνη της από τα social media:

«Προφανώς νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερα πράγματα, αλλά είμαι έγκυος μέσω πανδημίας, επομένως, προφανώς, η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο».

Δήλωσε πως ήθελε να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά μέσα της για την ευαισθητοποίηση θεμάτων όπως είναι η προστασία από τον COVID-19 και το κίνημα Black Lives Matter, ενώ όπως είπε, «καταγράφει» στιγμές από την εγκυμοσύνη της, τις οποίες σκοπεύει να φανερώσει σταδιακά στο μέλλον.

Το διάσημο ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο τους παιδί με ξεχωριστές αναρτήσεις. Ο τραγουδιστής και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έγραφε: «Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και όμορφο. Το να προσπαθήσω να εκφράσω πώς νιώθω τώρα θα ήταν αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από την κατανόησή μου. Ευγνώμων που την γνωρίζω, περήφανη που την αποκαλώ δική μου, και ευγνώμων για τη ζωή που θα έχουμε μαζί x»

Ενώ η Hadid, προχώρησε με δική της ανάρτηση: «Το κορίτσι μας ήρθε στη ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας. Τόσο ερωτευμένη».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS