Η Britney Spears απαντά στις φήμες για τις δημοσιεύσεις στο Instagram: «Διαχειρίζομαι τα δικά μου κοινωνικά μέσα»

Ύστερα από διάφορες εικασίες, η Britney Spears επιβεβαίωσε ότι έχει τον έλεγχο των δημοσιεύσεών της στο Instagram.

Ύστερα από διάφορες εικασίες, η Britney Spears επιβεβαίωσε ότι έχει τον έλεγχο των δημοσιεύσεών της στο Instagram.

Αφού οι θαυμαστές της υποπτεύθηκαν ότι η Britney Spears δεν είχε τον έλεγχο της πλατφόρμας του Instagram, η ποπ σταρ, 39 ετών, επιβεβαίωσε ότι είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Γράφω τις αναρτήσεις μου», είπε η Britney σε μια δήλωση της στο TMZ.

Οι εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να διαχειριστεί μόνη της η διάσημη τραγουδίστρια, εμφανίστηκαν με την προβολή του τραγικού ντοκιμαντέρ των New York Times, Framing Britney Spears.

Ο πρώην μακιγιέρ της, Billy Brasfield, ισχυρίστηκε ότι η Britney του είπε ότι δεν ήταν η ίδια πίσω από την ανάρτησή της στις 30 Μαρτίου στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε την αντίδρασή της στο ντοκιμαντέρ.

Η εν λόγω δημοσίευση εξήγησε ότι η διάσημη τραγουδίστρια ένιωθε «ντροπιασμένη» και «έκλαιγε για δύο βδομάδες» μετά το ντοκιμαντέρ. Αλλά ο Brasfield είπε ότι δεν ήταν αυτή που έγραψε τη μακρά λεζάντα στην ανάρτηση.

«Το περιεχόμενο είναι εκείνη, αλλά οι λέξεις ΔΕΝ είναι όσα αισθάνεται», είπε στη δημοσίευση.

Όμως η Britney έχει πλέον επικρίνει την παρατήρησή του, λέγοντας στον TMZ: «Όχι, δεν του μιλώ καθόλου. Γράφω τις αναρτήσεις μου. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιον μιλάει, αλλά εγώ πάντως δεν μιλάω στον Billy B.».

Μετά το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ, η 13χρονη «κηδεμονία» της Britney επέστρεψε στο προσκήνιο, καθώς ακολούθησαν νέες νομικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας της Britney να διοριστεί η Jodi Montgomery ως νέα κηδεμόνας της.

Αλλά το ντοκιμαντέρ ρίχνει επίσης «φως» στον έλεγχο που αντιμετώπισε η Britney, η οποία ήταν έφηβη και νεαρή μαμά κατά τη διάρκεια των σημαντικών στιγμών της καριέρας της, στα χέρια των μέσων ενημέρωσης.

Πριν από λίγες μέρες, η Britney αποκάλυψε επιτέλους στους θαυμαστές της πώς ένιωσε όταν είδε ένα μέρος του ερευνητικού ντοκιμαντέρ.

«Η ζωή μου ήταν πάντα γεμάτη εικασίες και φήμες και κατακριτέα», έλεγε η λεζάντα στην ανάρτησή της στις 30 Μαρτίου, η οποία περιελάβανε ένα βίντεο της Britney να χορεύει στο σπίτι της.

«Έχω εκτεθεί σε όλη μου τη ζωή μπροστά σε ανθρώπους», συνέχισε. «Χρειάζεται πολλή δύναμη για να εμπιστευτείς το σύμπαν με την πραγματική σου ευπάθεια γιατί πάντα είχα κριθεί τόσο, προσβληθεί και ντροπιαστεί από τα μέσα ενημέρωσης. Μέχρι σήμερα», είπε.

«Δεν παρακολούθησα όλο το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό το κομμάτι που είδα, ντράπηκα. Έκλαιγα για δύο εβδομάδες και ακόμα το κάνω μερικές φορές», μοιράστηκε.

Δείτε ακόμη:

Όταν ο Justin ήταν ζευγάρι με την Britney 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.