CELEBRITIES

Britney Spears: «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες όταν είδα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου»


The Jennettes

31 Μαρτίου 2021

Britney Spears: «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες όταν είδα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου»
Η Britney Spears είπε ότι «έκλαψε για δύο εβδομάδες» αφού παρακολούθησε μέρος του διάσημου ντοκιμαντέρ που εξερεύνησε την καριέρα και την ζωή της.

Η Britney Spears είπε ότι «έκλαψε για δύο εβδομάδες» αφού παρακολούθησε μέρος του διάσημου ντοκιμαντέρ που εξερεύνησε την καριέρα και την ζωή της.

Το «Framing Britney Spears» έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο και εξέτασε την άνοδο της «πριγκίπισσας της ποπ» στην κορυφής της μουσικής βιομηχανίας, την αντιμετώπισή της από τα ταμπλόιντ, την ακούσια δέσμευσή της σε ψυχιατρικό θάλαμο το 2008 και την επακόλουθη κηδεμονία που δόθηκε στον πατέρα να επιβλέπει τα οικονομικά και τα προσωπικά της θέματα.

Ενώ η Spears, 39 ετών, είχε προηγουμένως μιλήσει έμμεσα για το ντοκιμαντέρ, εξέδωσε μια δήλωση την Τρίτη το βράδυ μέσω του Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο στο οποίο χορεύει υπό τους ήχους του «Crazy», των Aerosmith.: 

«Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ», αλλά αυτό που έχει δει την άφησε «ντροπιασμένη». «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες», προσθέτοντας, «Βασικά.. κλαίω ακόμα μερικές φορές».

Στην ανάρτηση η Spears έγραψε: «Έχω εκτεθεί όλη μου τη ζωή να τραγουδώντας μπροστά σε ανθρώπους. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να εμπιστευτείς το σύμπαν με την πραγματική σου ευπάθεια γιατί πάντα άκουγα κριτικές και προσβολές και ένιωθα ντροπή από τα μέσα ενημέρωσης. Ακόμη νιώθω μέχρι σήμερα».

Πρόσθεσε: «Καθώς η ζωή συνεχίζεται, παραμένουμε τόσο ευαίσθητοι και εύθραυστοι».

Συνέχισε λέγοντας: «Κάνω ό, τι μπορώ με τη δική μου πνευματικότητα για να προσπαθήσω να κρατήσω τη δική μου χαρά, αγάπη και ευτυχία. Κάθε μέρα ο χορός μου φέρνει χαρά. Δεν είμαι εδώ για να είμαι τέλεια. Η τελειότητα είναι βαρετή. Είμαι εδώ για να μεταφέρω την καλοσύνη».

Στην τελευταία ακρόαση για τη κηδεμονία της, ο δικηγόρος της Spears, Samuel D Ingham III, είπε στον δικαστή του Λος Άντζελες ότι η Spears επιθυμούσε να εγκατασταθεί μόνιμα η Jodi Montgomery ως κηδεμόνας της για τη διαχείριση των προσωπικών της υποθέσεων.

Ωστόσο, ο πατέρας της, Jamie, παραμένει υπεύθυνος των οικονομικών υποθέσεων της κόρης του, μια συμφωνία με την οποία δεν είναι ευχαριστημένη.

Δείτε ακόμη:

15 σπάνιες φωτογραφίες των μεγαλύτερων pop idols

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.