CELEBRITIES

Eva Mendes: Το πολύχρωμο «makeover» από τις δύο κόρες της


The Jennettes

31 Μαρτίου 2021

Eva Mendes: Το πολύχρωμο «makeover» από τις δύο κόρες της
Η Eva Mendes δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το νεότερο makeover που της «έδωσαν» οι δύο κόρες της, μια ασχολία που φαίνεται να αγαπάνε εν μέσω καραντίνας.

Η Eva Mendes δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το νεότερο ξεκαρδιστικό makeover που της «έδωσαν» οι δύο κόρες της, μια ασχολία που φαίνεται να αγαπάνε εν μέσω καραντίνας.

Η 47χρονη ηθοποιός έλαβε ξανά ένα από τα αστεία makeovers που την έχουν συνηθίσει οι δύο κόρες της, την 6χρονη Esmeralda Amada και την 4χρονη Amada Lee, τις οποίες μοιράζεται μαζί με τον Ryan Gosling.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του πολύχρωμου τελικού αποτελέσματος την Τρίτη στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα «Τα παιδιά μου το έκαναν. Πάλι. Από την κορφή ως τα νύχια. Σε περίπτωση αμφιβολίας, να γίνεστε ο καμβάς τους».

Η μητέρα των δύο υπηρέτησε ως καμβάς των παιδιών της στο παρελθόν και μοιράστηκε τα προηγούμενα μακιγιάζ τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Η Mendes εξήγησε ότι το lockdown με τα παιδιά είναι σαν «να τρέχουμε ένα είδος bed-and-breakfast με πολύ μεθυσμένους και επιθετικούς επισκέπτες», κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο The Sunday Morning Herald τον Οκτώβριο.

«Αισθανόμαστε πραγματικά ότι δουλεύουμε σε ένα ξενοδοχείο και οι καλεσμένοι είναι θυμωμένοι και αυταρχικοί και απαιτούν να τους φέρουμε φαγητό», συνέχισε. «Και όταν κοιμηθούν, μας αφήνουν να καθαρίσουμε και να μιλήσουμε για το πώς μας φέρονται εκείνη την ημέρα».

Αλλά αυτή και ο Gosling εκτιμούν τον χρόνο στο σπίτι με τα κορίτσια τους. «Υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι αυτές είναι οι καλές στιγμές γιατί είμαστε όλοι μαζί και είμαστε όλοι ασφαλείς αυτή τη στιγμή», είπε.

Η ηθοποιός ξεκίνησε να τον δεσμό της με τον Gosling το 2011, αφού πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «The Place Beyond the Pines». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Τελευταία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Lost River» που γράφτηκε / σκηνοθετήθηκε από τον Gosling το 2014, πριν κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να εστιάσει στη μητρότητα.

Η Mendes πρόσφατα έδωσε στοιχεία για μια πιθανή επιστροφή στην οθόνη.

«Νιώθω ότι, όσο η φιλοδοξία μου, δεν έφυγε, απλά μετατοπίστηκε στα παιδιά ... Ήμουν τόσο χαρούμενη που μπορούσα να φροντίσω τα μωρά μου, αλλά τώρα είναι τέσσερα και έξι. Αρχίζω να νιώθω ότι η φιλοδοξία μου επιστρέφει», είπε στο The Herald.

Δείτε ακόμη:

Το απόλυτα θηλυκό στιλ της Eva Mendes

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS