Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Μοιράστηκαν νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Louis για τα γενέθλιά του

Η μητέρα του μικρού πρίγκιπα, Kate Middleton, τράβηξε την φωτογραφία για να σηματοδοτήσει την αρχή του σχολείου και τα 3α γενέθλιά του σήμερα!

Η μητέρα του μικρού πρίγκιπα, Kate Middleton, τράβηξε την φωτογραφία για να σηματοδοτήσει την αρχή του σχολείου και τα 3α γενέθλιά του σήμερα!

Ο πρίγκιπας Louis είναι όλο χαμογελά καθώς ξεκινά το σχολείο!

H Kate Middleton και ο William μοιράστηκαν ένα νέο πορτρέτο του μικρότερου παιδιού τους στο επίσημο Instagram του Kensington Palace χθες το απόγευμα, δείχνοντας τον νεαρό πρίγκιπα να χαμογελά από το ένα αυτί στο άλλο, πάνω σε ένα κόκκινο ποδήλατο.

Η Δούκισσα του Campridge, γνωστή οπαδός της φωτογραφίας, απαθανάτισε το γλυκό πορτρέτο νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα πριν ο Louis φύγει για την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο.

Για τη μεγάλη του μέρα, ο νεαρός πρίγκιπας φόρεσε διάφορες αποχρώσεις του μπλε σε ένα πουλόβερ navy, ριγέ πουκάμισο, σορτς, κάλτσες και παπούτσια velcro.

Με την πανδημία να διατηρεί στο ελάχιστο τις βασιλικές εμφανίσεις, ο Louis, ο επτάχρονος αδερφός του George και η 5χρονη αδερφή του Charlotte παρέμειναν σχετικά εκτός τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο. 

Ωστόσο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Campridge μοιράζονται περιστασιακά ενημερώσεις για τα παιδιά τους, όπως το σπιτικό κέικ που έκαναν για την Ημέρα της Μητέρας, τα χειροποίητα αφιερώματα στη γιαγιά πριγκίπισσα Diana και ένα βίντεο όπου ευχαριστούν τους εργαζόμενους της πρώτης σειράς στον τομέα της υγείας.

Η προ-γιαγιά του Louis, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' γιόρτασε προχθές τα 95α γενέθλιά της, αλλά ήταν ένα επίσημο ορόσημο μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου. 

Αντί να μοιραστεί ένα επίσημο βασιλικό πορτρέτο για να σηματοδοτήσει ακόμη ένα έτος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη του κοινού σε μια ειλικρινή δήλωση.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.