Jennifer Garner: Είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην της

Jennifer Garner: Είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην της

Η Jennifer Garner σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Page Six είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της, John Miller. Η ίδια μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό, Ben Affleck, έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο John Miller είναι CEO της εταιρείας CaliBurger και οι φήμες αναφέρουν ότι ήρθε πολύ κοντά με την Garner το 2018 όταν και οι δυο τους είχαν πάρει διαζύγιο. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ελάχιστες κοινές εμφανίσεις ενώ ήταν μαζί σχεδόν δύο χρόνια και τα πρώτα σύννεφα της σχέσης τους εμφανίστηκαν στα τέλη του 2020. Όμως τώρα είναι και πάλι μαζί, χωρίς να το επικοινωνούν ούτε στα social media αλλά ούτε στα επίσημα καλέσματα. 

Η Garner είχε χωρίσει το 2015 από τον Ben Affleck, μετά από 10 χρόνια σχέσης και από τότε όπως έχει δηλώσει μέσα από τις συνεντεύξεις της, η απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη είναι τα παιδιά της και η ανατροφή τους! 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.