Ο Πρίγκιπας Harry και ο Orlando Bloom είναι οι καλύτεροι γείτονες

Ο Πρίγκιπας Harry έχει έναν νέο σύμμαχο στην γειτονιά του και αυτός είναι ο Orlando Bloom. Ο Δούκας του Sussex μίλησε ανοιχτά  για τη συνεχή προσοχή που δέχεται η οικογένειά του από τους παπαράτσι στο podcast «Experience Expert» με οικοδεσπότες τους Dax Shepard και Monica Padman.

Ο Πρίγκιπας Harry έχει έναν νέο σύμμαχο στην γειτονιά του και αυτός είναι ο Orlando Bloom.

Ο Δούκας του Sussex μίλησε ανοιχτά  για τη συνεχή προσοχή που δέχεται η οικογένειά του από τους παπαράτσι στο podcast «Experience Expert» με οικοδεσπότες τους Dax Shepard και Monica Padman.

«Μόλις πριν από δύο ημέρες, ο Orlando Bloom μου έστειλε ένα μήνυμα, επειδή μένει ακριβώς απέναντι και διατηρούμε κάποιες επαφές λόγω των παπαράτσι, με μία φωτογραφία την οποία τράβηξε η ασφάλειά του με ένα άντρα με μακριά μαλλιά, ακουστικά και σκούφο, που είχε μία τεράστια κάμερα στο πίσω μέρος του φορτηγού 4x4 του. Μια γυναίκα καθόταν στην θέση του οδηγού, κάνοντας το σημάδι της ειρήνης, ως αντιπερισπασμός και εκείνος είχε ξαπλώσει στο πίσω μέρος αυτού του φορτηγού τραβώντας φωτογραφίες τους μαζί με το παιδί τους και όποιον άλλο ήταν εκεί. Πώς είναι φυσιολογικό, πώς είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο;».

Αφού ασχολήθηκε με τα βρετανικά ταμπλόιντ, ο Πρίγκιπας Harry είπε ότι τα πράγματα έχουν γίνει «πολύ καλύτερα» από τη μετεγκατάσταση στην Harry, πέρσι με τη σύζυγο του Meghan Markle και τον 2χρονο γιο τους, τον Archie.

«Εδώ, μπορώ πραγματικά να σηκώσω το κεφάλι μου και νιώθω διαφορετικά. Το άγχος μου είναι πολύ λιγότερο, το ίδιο και εκείνης. Περπατάς και νιώθεις λίγο πιο ελεύθερος. Παίρνω τον Archie στο πίσω μέρος του ποδηλάτου μου. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω αυτό», δήλωσε.

Η εμφάνιση του Πρίγκιπα Harry έρχεται πριν από την πρεμιέρα της νέας σειράς ψυχικής υγείας του στο AppleTV +, που θα προβληθεί στις 21 Μαΐου. Το «Me You Can't See» θα βοηθήσει να σηκωθεί το πέπλο από την τρέχουσα κατάσταση της ψυχικής υγείας και ευεξίας, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε τη Δευτέρα.

«Γεννηθήκαμε μέσα σε διαφορετικές ζωές, μεγαλώσαμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα, και ως εκ τούτου εκτιθέμεθα σε διαφορετικές εμπειρίες. Αλλά η κοινή μας εμπειρία είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι. Οι περισσότεροι από εμάς φέρουν κάποια μορφή άλυτου τραύματος, απώλειας ή θλίψης, το οποίο αισθάνονται και είναι πολύ προσωπικό. Ωστόσο, ο τελευταίος χρόνος μας έδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί, και ελπίζω ότι αυτή η σειρά θα δείξει ότι υπάρχει δύναμη στην ευπάθεια, σύνδεση με ενσυναίσθηση και ισχύ στην ειλικρίνεια», είπε σχετικά ο Δούκας του Sussex. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.