Billboard Music Awards 2021: Από το ντουέτο της Pink με την κόρη της έως τον αξιολάτρευτο γιο του Drake, αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές
The Jennettes
24 Μαΐου 2021

Τα Billboard Music Awards 2021 έγιναν εχθές στην Αμερική και ήταν γεμάτα από συναρπαστικές στιγμές. Από το ντουέτο της Pink με την κόρη της, Willow, έως τον αξιολάτρευτο γιο του Drake, δείτε τις καλύτερες στιγμές από τα 2021 Billboard Music Awards.
Ο DJ Khaled, η H.E.R. και ο Migos ξεκίνησαν μία live performance έξω από το Microsoft Theatre του Λος Άντζελες, τραγουδώντας την επιτυχία τους «We Going Crazy» σε κοινό. Μετά από ένα χρόνο χωρίς ζωντανή μουσική, η ενέργεια του μασκοφόρου πλήθους ήταν κάτι που μας είχε λείψει πολύ.
Ο Weeknd ήταν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να αυτοσαρκαστεί. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό που δεν χρειάζεται να φοράω πια αυτό το κόκκινο κοστούμι», αστειεύτηκε ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής του βραβείου Hot 100 Καλλιτέχνης, αναφερόμενος στο κόκκινο κοστούμι που φορούσε συνέχεια πέρυσι για να προωθήσει το άλμπουμ του «After Hours». Ο τραγουδιστής πήρε 10 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου αυτού του Κορυφαίου Καλλιτέχνη και του Hot 100 Καλλιτέχνη.
Η Pink μας απασχόλησε αρκετά χθες. Σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ο Bon Jovi προλογίζοντας την μακροχρόνια φίλη του και παραλήπτη του Icon Award, Pink, αποκάλυψε ένα μοναδικό δώρο που έστειλε στην τραγουδίστρια αφού του παραδέχτηκε ότι ήταν ο παιδικός της έρωτας και είχε πληγωθεί όταν έμαθε ότι ήταν παντρεμένος. Ο rock star της έστειλε μια τεράστια σύνθεση λουλουδιών και ένα δερμάτινο παντελόνι του. «Τώρα μπορείς τελικά να μπεις στο παντελόνι μου», έγραψε αστειευόμενος στην κάρτα του δώρου.
Λίγο αργότερα η Pink ανέβηκε και πάλι στη σκηνή για μία πολύ ιδιαίτερη performance. Πριν το medley των κορυφαίων επιτυχιών της, η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με μια ακροβατική παράσταση μαζί με την 9χρονη κόρη της, Willow, του ντουέτου τους «Cover Me in Sunshine».
Aν και είναι δύσκολο να επισκιάσει κάποιος τον Drake στη σκηνή, ο αξιολάτρευτος 3χρονος γιος του, Adonis, τα κατάφερε όταν συνόδευσε τον μπαμπά του στην παραλαβή του βραβείου Καλλιτέχνης της δεκαετίας. Ο Drake, ο οποίος έχει κερδίσει 29 βραβεία Billboard, κατέχει τα περισσότερα βραβεία από οποιονδήποτε καλλιτέχνη στην ιστορία των Billboard.
«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους φίλους, τους συνεργάτες μου… στην όμορφη οικογένειά μου και σε εσένα» είπε ο τραγουδιστής και φίλησε τον γιο του, ο οποίος όμως έβαλε τα κλάματα τρομαγμένος από τον κόσμο.
Tέλος, η Alicia Keys, γιορτάζοντας την 20ή επέτειο από το πρωτοποριακό ντεμπούτο της «songs in A minor», τραγούδησε τραγούδια από το άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας «Fallin». Η Keys άλλαζε πλήκτρα και πιάνο για κάθε τραγούδι, γεμίζοντας τη σκηνή. Η παράσταση της προλογίσθηκε από την πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama.
Δείτε ακόμη:
Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.