Bridget Malcolm: Ο πρώην «άγγελος» της Victoria's Secret αποκαλύπτει την τοξική πλευρά του brand μέσα από ένα TikTok

Ένας πρώην άγγελος της Victoria’s Secret χρησιμοποίησε το TikTok κι αποκάλυψε την τοξική πλευρά του brand. Η Bridget Malcolm, μάλιστα, χαρακτήρισε «αστεία» την προσπάθεια της εταιρείας να αλλάξει «πρόσωπο».

Εδώ και χρόνια η Victoria’s Secret βρισκόταν στο στόχαστρο λόγω των άπιαστων προτύπων ομορφιάς που προωθεί. Τώρα, αντικαθιστά τους «αγγέλους» με τη «VS Collective», στην οποία συμπεριλαμβάνονται αθλήτριες, ακριβίστριες κι ηθοποιοί που θα την εκπροσωπούν.

Με τίτλο «too little too late Victoria’s Secret», μίλησε για το χαμηλό της βάρος και την υγεία της που κρεμόταν από μία κλωστή την εποχή που περπατούσε στην πασαρέλα. «Βρήκα το σουτιέν μου από την επίδειξη του 2016», είπε. «Είναι 30Α, τώρα φοράω 34Β, το υγιές για εμένα». Το φόρεσε κι έδειξε το μικροσκοπικό του μέγεθος – αδύνατο να χωρέσει στο σημερινό της σώμα.

«Δείτε πόσο μεγάλο μου ήταν, η λύπη στα μάτια μου στο show του 2016 μου ραγίζει την καρδιά».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο Ed Razek, πρώην διευθυντής marketing του ομίλου L Brands, την απέρριψε από την επίδειξη της επόμενης χρονιάς. Ισχυρίστηκε ότι της είπε πως το σώμα της δεν ήταν «αρκετά ωραίο» όταν μεγάλωσε το στήθος της.
 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.