ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τέλος η Victoria's Secret όπως την ξέραμε - Αγκαλιάζει το diversity και body positivity


The Jennettes

20 Ιουνίου 2021

Τέλος η Victoria's Secret όπως την ξέραμε - Αγκαλιάζει το diversity και body positivity
H Victoria's Secret αλλάζει εντελώς

Η Victoria's Secret αποφάσισε να αλλάξει και να αγκαλιάσει τα νέα πρότυπα ομορφιάς.

Το brand εσωρούχων που ταυτίστηκε με τα ξέφρενα show με τα «αγγελάκια της Victoria's Secret» κάνει στροφή στο diversity, μετά τις κατηγορίες ότι προάγει το πρότυπο του μοντέλου με τις εντυπωσιακές αναλογίες και τις αψεγάδιαστες σιλουέτες.

Σε μια εποχή που προωθείται η διαφορετικότητα, το diversity και το body positivity, για καιρό η Victoria's Secret επέμενε σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο γυναίκας πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Στα πλαίσια της νέας της στρατηγικής, η εταιρία απευθύνθηκε σε γυναίκες διαφορετικών κοινωνικών, σωματικών, σεξουαλικών, ηλικιακών προφίλ.

Επιστράτευσε την πρωταθλήτρια κόσμου στο ποδόσφαιρο, Megan Rapinoe και την ηθοποιό Priyanka Chopra Jonas.Το brand θα εκπροσωπούν ακόμη το μοντέλο Adut Akech, η δημοσιογράφος και φωτογράφος Amanda de Cadenet, η σκιέρ Eileen Gu, το plus size μοντέλο και ακτιβίστρια Palome Elsesser και το transgender μοντέλο Valentina Sampaio.

Οι γυναίκες αυτές δεν πρόκειται να περπατήσουν στο catwalk ούτε να φωτογραφηθούν με αποκαλυπτικά εσώρουχα σαν αυτά των «έκπτωτων πλέον «αγγέλων» της. Αντίθετα, μέσα από τα κατορθώματα και τις δράσεις τους, θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν τις νέες γυναίκες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.