O Vin Diesel καλοπερνάει στην Ιταλία και αυτό βγαίνει προς τα έξω

O Vin Diesel καλοπερνάει στην Ιταλία και αυτό βγαίνει προς τα έξω

O Vin Diesel καλοπερνάει στην Ιταλία και οι τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Internet δείχνει ότι απολαμβάνει τις διακοπές του πιο χαλαρός από ποτέ. Οι φωτογράφοι εντόπισαν τον 54χρονο ηθοποιό ήταν μαζί με την συντροφό του, Paloma Jiménez, και τα τρία παιδιά τους: τη Hania, 13 ετών, τον Vincent, 11 ετών και την Pauline, 6 ετών.

Ο σταρ του “Fast & Furious” αρχικά εντοπίστηκε στη Βενετία της Ιταλίας για να παρακολουθήσει την τριήμερη επίδειξη μόδας Dolce & Gabbana, μαζί με άλλους σταρς όπως η Jennifer Lopez, η Kourtney Kardashian, ο Travis Barker και η Vanessa Bryant.

«Η Βενετία με γέμισε με πολλές μαγικές στιγμές και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης  που ανέβασε στο Instagram από την επίσκεψή του. 

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Vin Diesel πολύ γυμνασμένο μέσα από τις ταινίες του και να έχουμε μία συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μας, αλλά οι πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν ότι άφησε για λίγο πίσω την εντατική γυμναστική και την διατροφή και απόλαυσε τις διακοπές του!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS