Η Jennifer Lawrence διαδηλωνει έγκυος, για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

Η Jennifer Lawrence διαδηλωνει έγκυος, για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

Η Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, με τον  με τον Cooke Maroney, όπως αποκάλυψε νωρίτερα τον Σεπτέμβριο.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη και η φουσκωμένη της κοιλιά ωστόσο δεν την εμπόδισαν από τον να διαδηλωσει για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Πολύ σωστά διαβάσατε, η 31χρονη ηθοποιός πήγαν σε διαδήλωση Rally for Abortion Justice μαζί με την καλή της φίλη, ηθοποιό Amy Schumer και διαμαρτυρήθηκαν. Οι δύο γυναίκες κατέβηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης με πλακάτ και φυσικά ο φωτογραφήθηκαν.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε η Schumer στο Instagram γράφοντας: «Εγώ δεν έχω μήτρα και αυτή είναι έγκυος, αλλά είμαστε εδώ». Η 40χρονη ηθοποιός χρειάστηκε να υποβεί σε υστερεκτομή λόγω ενδομητρίωσης πριν από ένα χρόνο.

Τα πλακάτ που κρατούσαν οι δυο γυναίκες έγραφαν «η άμβλωση είναι ουσιώδης» και «οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι ελεύθερες αν δεν έχουν τον έλεγχο του κορμιού τους». 

 

 

Η Jennifer Lawrence φορούσε ένα μίντι καρό φόρεμα, denim jacket και μαύρα μποτάκια, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με γυαλιά ηλίου με ροζ φακούς. 

Εκείνη και ο σύζυγός της είναι μαζί από το 2018 ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους. Στις 19 Οκτωβρίου του 2019 έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και παντρεύτηκαν στο Rhode Island σε μια κλειστή τελετή. Οι καλεσμένοι τους ήταν 150, μεταξύ των οποίων οι Adele, Amy Schumer, Kris Jenner και Emma Stone. 

Τον Ιούνιο του 2019, η Lawrence χαρακτήρισε τον Maroney ως τον «πιο υπέροχο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ». Σε ερώτησή δημοσιογράφου σχετικά με το γιατί επέλεξε να πανρευτεί εκείνον, η ίδια απάντησε:

«Δεν ξέρω, ξεκίνησα από τις βασικές ερωτήσεις. Πώς αισθάνομαι μαζί του; Είναι καλός; Είναι ευγενικός; Και μετά κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο ένας, ξέρω ότι αυτό ακούγεται ανόητο αλλά είμαι σίγουρη. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει γι' αυτό είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω η κυρία Maroney».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.