Ο Jeff Bezos ζει την καλύτερη ζωή του: Βγήκε ραντεβού και είδε παράσταση για (τι άλλο;) τον καπιταλισμό

Εάν ήσασταν δισεκατομμυριούχοι για μία μέρα και βγαίνατε ραντεβού με τον σύντροφό σας, τι θα κάνατε; Ο Jeff Bezos είναι εδώ για να δώσει ιδέες, σε περίπτωση που κάπου, κάποτε, χρειαστεί να απαντήσετε στην ερώτηση αυτή.

Μαζί με την αγαπημένη του Lauren Sanchez, πήγε θέατρο. Κι όχι σε οποιαδήποτε παράσταση, αλλά επέλεξε το αγαπημένο του θέμα: Τον καπιταλισμό. Δεν είναι αστείο, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη είδε το The Lehman Trilogy του Ιταλού Stefano Massini στο Broadway.

Πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας που ξεκίνησε από το μηδέν, έχτισε μία τραπεζική αυτοκρατορία και χρεωκόπησε. Σύμφωνα με τον κριτικό των New York Times, Ben Brantley, είναι «ένα καθηλωτικό έπος πλούτου και καταστροφής», ενώ το Hollywood Reporter έκανε λόγο για «ένα υπέροχο χρονικό του διεφθαρμένου Αμερικανικού Ονείρου».

Ο Jeff Bezos περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Παρότι βγήκε δεύτερος στην κατάταξη των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου. Παρότι αντίπαλός του και πολύ ώριμος Elon Musk, τον τρόλαρε στο twitter ποστάροντάς του ένα αργυρό μετάλλιο.

Όποιος χάνει στα δισεκατομμύρια, άλλωστε, κερδίζει στην αγάπη. Κι απ' ό, τι φαίνεται, η σχέση με τη Lauren πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μετά το διαζύγιό του από τη Mackenzie, το 2019, o Bezos βρήκε ξανά τον έρωτα και, μάλιστα, αγόρασε μαζί της σπίτι στο Maui. Παράλληλα, η Sanchez κυκλοφορεί με ένα τεράστιο μονόπετρο – θα φάμε κουφέτα, άραγε;
 

Δείτε ακόμη: 13 celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά και εξέπληξαν τους θαυμαστές τους 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.