H Beyoncé και ο Jay Z είναι οι καλεσμένοι που όλοι θα θέλαμε στον γάμο μας

H Beyonce και ο Jay Z είναι οι καλεσμένοι που όλοι θα θέλαμε στον γάμο μας

Η Beyoncé και ο JAY-Z ξέρουν πώς να είναι ένα από τα πιο κομψά και iconic ζευγάρια. Όπως επίσης ξέρουν και πώς να ντυθούν όταν είναι καλεσμένοι σε έναν γάμο στην Ιταλία. 

Οι δυό τους εντυπωσίασαν καθώς παρευρέθηκαν σε γάμο στη Βενετία, το περασμένο Σάββατο. Η 40χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος μεγιστάνας της μουσικής ήταν καλεσμένοι στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ιδρύτριας της D'Estrëe, Geraldine Guiotte και του Executive Vice President of Product & Communications of Tiffany & Co,  Alexander Arnault.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να περπατούν χέρι χέρι στον γάμο. Η Beyonce φορούσε ένα μαύρο παλτό με ένα φόρεμα στο χρώμα της μέντας. Την ίδια απόχρωση είχαν και οι γόβες της, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με ασημένια κοσμήματα κι ένα στρογγυλό clutch. Ο Jay ήταν επίσης πολύ κομψός με σκούρο μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και σκούρα γραβάτα.

 

Οι δύο stars έφτασαν στην Ιταλία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η τραγουδίστρια του "Love on Top" μοιράστηκε φωτογραφίες της ίδιας και του συζύγου της σε μια βάρκα στα κανάλια της πόλης φορώντας φόρεμα Dolce & Gabbana σε λευκό με μπλε prints.

Ο Alexandre Arnault και η Géraldine Guyot τρεις μήνες μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Παρίσι, πραγαμτοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους στη Βενετία με πολλούς διάσημους καλεσμένους.

Ο γιος του τρίτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, του Bernard Arnault- CEO της LVMH με περιουσία 135 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος είναι στέλεχος στην Tiffany & Co παντρεύτηκε την ιδρύτρια του γαλλικού brand D'Estrëe σε μια ρομαντική τελετή.

Η νύφη επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα με κέντημα στο μπροστινό μέρος κι ένα μακρύ πέπλο.

 

Η Beyonce και ο Jay Z δεν θα μπορούσαν να μην βρεθούν εκεί, καθώς είναι πρέσβεις του οίκου Tiffany &  και πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του Tiffany & Co. με τίτλο About Love.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.