Η Katy Perry αποκαλύπτει τι κοινό έχουν οι pop stars και οι μητέρες - και είναι αλήθεια

H Katy Perry προσαρμόζεται ακόμη στη νέα ζωή της, ως μητέρα. Όπως αποκάλυψε, όμως, ορισμένες εμπειρίες δε διαφέρουν πολύ από εκείνες που είχε ως pop star. 

Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε για την 14 μηνών κόρη της, Daisy Dove, η οποία έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή της. 

«Τώρα που είμαι μαμά, όλα είναι τόσο διαφορετικά. Κι όμως, κατάλαβα ότι είναι ταυτόχρονα τόσο ίδια με το να είσαι pop star. Είσαι ξύπνια όλη τη νύχτα, συνήθως με ένα μπουκάλι από κάτι στο χέρι, υπάρχει εμετός στο πάτωμα», αστειεύτηκε, «και το στήθος σου είναι πάντα έξω».

Μόλις χθες, ο Orlando Bloom χαρακτηρίστηκε «μπαμπάς της χρονιάς» επειδή διακόσμησε το δωμάτιο του παιδιού τους. Τώρα, ας χαρακτηρίσουμε την Katy Perry «μαμά της χρονιάς» επειδή θηλάζει. Τι, όχι;

Έναν μήνα πριν, μίλησε στο Variety για τον τρόπο με τον οποίο η Daisy της δίδαξε ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής. «Είσαι υπεύθυνη για κάποιον άλλο, που δεν μπορεί ούτε να κρατήσει ίσιο το κεφάλι του. Είναι τρελή αλλαγή, και δεν είσαι πια προτεραιότητά σου. Κι είναι τέλειο».

Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνεται η  μητρότητα στα social media, εξήγησε ότι «ό,τι πρέπει να απομακρυνθεί, απομακρύνεται, κι έρχεται η ισορροπία. Μου αρέσει να ζω περισσότερο στον πραγματικό κόσμο, προς το παρόν».

«Δεν ήξερα τι πραγματικά είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Προφανώς, η μητέρα μου το ένιωθε αυτό για εμένα, αλλά ποτέ δεν το είχα ζήσει μέχρι που απέκτησα παιδί», πρόσθεσε. «Κι αυτό σε πάει σε εντελώς άλλο επίπεδο. Πιστεύω ότι βλέπω μέσα από τα μάτια ενός παιδιού – λες και η ζωή και η τέχνη μου είναι ένα παιχνίδι – οπότε είναι απίστευτο το να μπορείς να ταυτιστείς με παιδιά, ακόμη κι αν είσαι κοντά στα 40».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.