CELEBRITIES

Μία συνέντευξη από το 2013 με την Taylor Swift δείχνει γιατί η Ellen DeGeneres ήταν πάντα προβληματική


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

Μία συνέντευξη από το 2013 με την Taylor Swift  δείχνει γιατί η Ellen DeGeneres ήταν πάντα προβληματική
Η Ellen δεν είναι αυτή που πιστεύαμε – η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια και όσα έχτισε, άρχισαν να γκρεμίζονται. Κι από την ώρα που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ με τίτλο Framing Britney Spears, επιτέλους βρέθηκε στο στόχαστρο ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι γυναίκες του Hollywood.

Η Ellen δεν είναι αυτή που πιστεύαμε – η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια και όσα έχτισε, άρχισαν να γκρεμίζονται. Κι από την ώρα που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ με τίτλο Framing Britney Spears, επιτέλους βρέθηκε στο στόχαστρο ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι γυναίκες του Hollywood.

Στο πλαίσιο αυτό, επανήλθε στη δημοσιότητα μία παλιά συνέντευξη της Taylor Swift στη διάσημη παρουσιάστρια. Σε βίντεο του TikTok με τίτλο «Κάποιος χρωστάει μία συγγνώμη: Το επεισόδιο με τα Talk Shows», βλέπουμε μία αρκετά άβολη στιγμή τους. Η DeGeneres αποκαλούσε τον Zac Efron σύντροφο της 24χρονης, τότε, τραγουδίστριας, παρότι η τελευταία επέμενε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν είχαν βγει καν ραντεβού.

«Ναι, βγήκατε, γιατί το αρνείσαι;», έλεγε η Ellen.

Η Swift ένιωθε όλο και πιο άβολα, την είχε «στήσει στον τοίχο». Έπειτα, τη ρωτούσε για ποιον έγραψε το «We Are Never Ever Getting Back Together», αναφέροντας πολλά ανδρικά ονόματα και ζητώντας της να χτυπήσει ένα κουδουνάκι όταν θα πετύχαινε το σωστό.

«Δεν ξέρω αν θα το κάνω αυτό», είπε η Taylor. «Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχω, είναι σαν τη μοναδική μου αρχή. Ο κόσμος πηγαίνει και μαντεύει και το μόνο που έχω είναι αυτό το χαρτί».

@nyajohnsoon

Do u think Ellen thrives off of making guest uncomfortable? ##fypシ ##taylorswift ##swifttok ##ellendegeneres ##xyzbca ##deservesbetter

♬ Night Trouble - Petit Biscuit

«Ξέρεις πόσο άσχημα με κάνει να αισθάνομαι όλο αυτό;», ρώτησε, όταν η παρουσιάστρια άρχισε να παρουσιάζει εικόνες. Παρότι ξεκίνησε χιουμοριστικά, με ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν βρεθεί με τη Swift – από τον Danny DeVito ως τον Justin Timberlake – τα πράγματα σοβάρεψαν όταν στο «παιχνίδι» μπήκε και η φωτογραφία του πρώην συντρόφου της, John Mayer. «Πρέπει να χτυπήσεις το κουδουνάκι», έλεγε η Ellen. «Δε θέλω!» απαντούσε εκείνη. «Δε θέλω. Θα μου στείλουν θυμωμένα emails και δε θέλω να τα λάβω».

Ξεπερνώντας κάθε όριο, η DeGeneres άρχισε να χτυπά το κουδουνάκι  μόνη της. «Σταμάτα», παρακαλούσε η Taylor. «Αυτό με κάνει να νιώθω τόσο άσχημα για τον εαυτό μου, κάθε φορά που έρχομαι βγάζεις έναν διαφορετικό τύπο στην οθόνη, και πραγματικά αυτό με κάνει να αμφισβητώ όλα όσα πιστεύω ως άνθρωπος».

Το βίντεο έχει περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια views και χρήστες του TikTok εκφράζουν την οργή τους. «Είναι έτοιμη να κλάψει και όλοι γελάνε και η Ellen αγνοεί όλες τις εκκλήσεις της να σταματήσει», σχολίασε πολύ σωστά κάποιος.

Η Ellen συνηθίζει να συμπεριφέρεται έτσι. Ας μην ξεχνάμε ότι έπιασε απροετοίμαστη τη Mariah Carey και την ανάγκασε να παραδεχθεί στην τηλεόραση πως είναι έγκυος – «Δεν ήθελα να το πω πουθενά γιατί είχα ήδη μία αποβολή», εξήγησε αργότερα η ερμηνεύτρια.
 

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.