CELEBRITIES

H Jessica Alba ανάγκασε τον Zac Efron να γίνει TikToker και την ευχαριστούμε για αυτό


The Jennettes

19 Αυγούστου 2021

H Jessica Alba ανάγκασε τον Zac Efron να γίνει TikToker και την ευχαριστούμε για αυτό

Ο πρώτος χορός του Zac Efron στο TikTok είναι αυτό που δεν πρέπει να δείτε, αν έχετε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σας και δεν θέλετε να αλλάξει αυτό.

Ο 33χρονος ηθοποιός δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από την Jessica Alba και, τελικά, όχι απλώς υπέκυψε, αλλά γύρισαν μαζί και βιντεάκι. «Όταν έβαλα τον Zac Efron να κάνει TikTok μαζί μου στα διαλείμματα από το γύρισμα», έγραψε στη λεζάντα και το ανάρτησε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ' όσο θα περιμέναμε - και περισσότερο άβολο, επειδή εκείνος ήταν καταπληκτικός κι εκείνη όχι τόσο. «Μου πήρε τουλάχιστον μία ώρα να το μάθω», πρόσθεσε, «ενώ ο Zac το κατάφερε σε 2 λεπτά! Χωρίς πλάκα». 

Ίσως φταίει το ότι πρωταγωνιστούσε για χρόνια σε μιούζικαλ. Ίσως είναι απλώς εξαιρετικά ταλαντούχος. Ίσως, πάλι, είναι ο συνδυασμός των δύο – ποιος ξέρει; Όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι πως από εμάς, κέρδισε ένα follow.

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.