H Sharon Stone φόρεσε coat dress στο κόκκινο χαλί και μας χάρισε ένα slow-mo video ομορφιάς και coolness

H Sharon Stone εμφανίστηκε με μαύρο coat dress και ήταν η επιτομή της κομψότητας

H Sharon Stone  εμφανίστηκε στα βραβεία Pride of Britain 2021 και έκλεψε τη παράσταση με το μοναδικό επιβλητικό της look. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας και η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο coat dress, το οποίο την έκανε να ξεχωρίσει (κι άλλο) στο κόκκινο χαλί.

Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν στόχο να αναδείξουν και να τιμήσουν τους αφανείς ήρωες της χώρας. Μάλιστα, η Stone έδωσε γεμάτη συγκίνηση το βραβείο Prince's Trust Young Achieve στον Hassan Alkhawam από τη Συρία για το έργο του με τους μετανάστες.

Η βραβευμένη με το φετινό Golden Icon Award ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα από τον οίκο Benchellal. Ήταν μακρύ, αέρινο, με μακρύ μανίκι ενώ έδενε στη μέση και τόνισε μοναδικά τη σιλουέτα της.

Ακόμη, το μαύρο coat dress είχε ένα διακριτικό άνοιγμα σε σχήμα V, ενώ η φούστα ήταν φουσκωτή. Η Stone ολοκλήρωσε το σύνολο με ιδιαίτερα κοσμήματα και κρατούσε μία τσάντα Dolce & Gabbana. Τέλος, τα χαρακτηριστικά της ξανθά μαλλιά έκαναν το outfit ακόμη πιο ενδιαφέρον ενώ το μακιγιάζ της προτίμησε να το κρατήσει σε φυσικούς τόνους. Απλά, εκθαμβωτική!

Διαβάστε ακόμη: Sharon Stone: «Έκλεισα τα 40 και έμεινα χωρίς δουλειά»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.