H Meghan Markle σε μια εμφάνιση-έκπληξη στην Ellen, μιλά ανοιχτά για τη νέα της ζωή μακριά από το Παλάτι

H Meghan Markle εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε για όλα

Η Meghan Markle από τη στιγμή που αποφάσισε μαζί με τον πρίγκιπα Harry να φύγουν από το Παλάτι και να ζήσουν στην Καλιφόρνια, δείχνει άλλες πλευρές της προσωπικότητάς της. Παλαιότερα, στις δημόσιες εμφανίσεις της ήταν πάντα μετρημένη ως δούκισσα του Sussex αλλά τώρα μιλάει πιο ελεύθερα τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένειά της.

Η Markle μπορεί να έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα αλλά ασχολείται ακόμη με projects που προωθούν σκοπούς τους οποίους πιστεύει, όπως τα δικαιώματα των γυναικών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δούκισσα του Sussex έκανε πρόσφατα μια εμφάνιση στην εκπομπή της Ellen DeGeneres δείχνοντας μια άλλη της πλευρά, αφού είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη μικρή Lilibet αλλά και για την εποχή που πήγαινε σε auditions.

Όταν η Ellen Degeneres την ρώτησε αν είχε ξαναπάει στο τηλεοπτική στούντιο όπου γινόταν η εκπομπή η Markle απάντησε: "Ναι, πάρκαρα στην πύλη 3 και ερχόμουν εδώ. Κι αυτό που ήταν πολύ ωραίο ήταν που οι φύλακες πάντα μου ευχόντουσαν καλή τύχη. Σήμερα που ήρθα ήταν πολύ διαφορετικά".

Ακόμη, η παρουσιάστρια μίλησε για τη φιλία της με τη Meghan. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι ξεκίνησε πριν χρόνια, όταν γνωρίστηκαν σε ένα καταφύγιο σκύλων και η Ellen την ενθάρρυνε να υιοθετήσει τον σκύλο της, Bogart. Tώρα η Meghan και ο Harry μένουν κοντά στο σπίτι της παρουσιάστριας, η οποία αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο η Lilibet βγάζει δοντάκια. Σύστησε, μάλιστα, στη Meghan να της δώσει τεκίλα. "Αυτή είναι η θεία Ellen" είπε η Meghan και η Ellen απάντησε "για αυτό δεν έχω παιδιά!".

Η Meghan εμφανίστηκε με μία λευκή Oscar de la Renta μπλούζα με έντονα μανίκια, που συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες. Το συγκεκριμένο outfit της ταίριαζε πολύ και μας θύμισε τις κομψές εμφανίσεις που έκανε στο Παλάτι.

Διαβάστε ακόμη:Η Sarah Drew του Grey’s Anatomy γυρίζει ταινία στην Ελλάδα και δηλώνει μαγεμένη με το Σούνιο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.