CELEBRITIES

Η Sarah Drew του Grey’s Anatomy γυρίζει ταινία στην Ελλάδα και δηλώνει μαγεμένη με το Σούνιο


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2021

Η Sarah Drew του Grey’s Anatomy γυρίζει ταινία στην Ελλάδα και δηλώνει μαγεμένη με το Σούνιο
Η Sarah Drew του Grey’s Anatomy δηλώνει μαγεμένη με το Σούνιο

Η Sarah Drew, γνωστή και ως April Kepner, από την αγαπημένη σειρά, Grey’s Anatomy βρίσκεται στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της και τον σύζυγό της στο Σούνιο.

Η ίδια ανέβασε μάλιστα πολλές φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αποθεώνοντας τα όμορφα μέρη της Αττικής, όπως τον ναό του Ποσειδώνα.

Η Drew βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες και δείχνει να το απολαμβάνει μέσα από τις βόλτες της, ανεβάζοντας παράλληλα στιγμιότυπα από τη νέα παραγωγή που θα συμμετάσχει με τίτλο «Stolen Hearts: The Lizbeth Meredith Story».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Drew (@thesarahdrew)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Drew (@thesarahdrew)

Η Sarah Drew θα πρωταγωνιστήσει και θα σκηνοθετήσει ενώ είναι και βασική παραγωγός της ταινίας, στην οποία θα συνεργαστεί με Έλληνες ηθοποιούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Drew (@thesarahdrew)

Όπως αποκάλυψε η ίδια τόσο μέσα από τις αναρτήσεις της όσο και από τα stories της, νιώθει ευγνώμων που επισκέφτηκε την Ελλάδα και έχει την ευκαιρία να δουλέψει με Έλληνες ηθοποιούς. 

Η ταινία περιγράφει την ιστορία της Lizbeth Meredith, η οποία άφησε τα παιδιά της για μία επίσκεψη στον κακοποιητικό πρώην σύντροφό της και πατέρα τους. Εκείνος όμως απήγαγε τις δυο κόρες τους και έφυγε για την Ελλάδα. Η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να πάρει πίσω τα παιδιά της με κάθε τρόπο, καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή της.

jenny.gr

Διαβάστε ακόμη: H Andie MacDowell απέδειξε ότι το lip gloss είναι η διαχρονική πινελιά σε κάθε makeup look

Δείτε ακόμη: 13 celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά και εξέπληξαν τους θαυμαστές τους

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS