CELEBRITIES

Η πρόταση γάμου που έγινε στη συναυλία της Adele μόλις ανέβασε τον πήχη για όποιον το σκέφτεται


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2021

Η πρόταση γάμου που έγινε στη συναυλία της Adele μόλις ανέβασε τον πήχη για όποιον το σκέφτεται
Η viral πρόταση γάμου στη συναυλία της Adele

H Adele έκανε την πρώτη της συναυλία μετά από 6 χρόνια. Μάλιστα πριν κάνει το δυναμικό της comeback κάθισε απέναντι από την Oprah και μίλησε για όλα – από τον αλκοολικό πατέρα που την εγκατέλειψε όταν ήταν τριών ετών και ξαναβρέθηκαν πρόσφατα, μέχρι το διαζύγιο, τη μουσική και τη μητρότητα.

Εμείς όμως θα σταθούμε στην πιο ανατρεπτική πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ! Ναι, εκτός από τη πολυσυζητημένη συνέντευξη κατάφερε να γίνει viral και μια επική πρόταση γάμου. Πιο συγκεκριμένα, ο Quentin, αποφάσισε να κάνει έκπληξη στη σύντροφό του, Ashley, και μάλιστα για να τα καταφέρει ζήτησε τη βοήθεια της τραγουδίστριας.

jenny.gr

Όταν έσβησαν τα φώτα ο Quentin έφερε την Ashley με κλειστά μάτια μπροστά στη σκηνή. Η Adele τότε ζήτησε από όλους να κάνουν ησυχία ώστε να μη προδώσουν την έκπληξη. Εκεί της έβγαλε τη μάσκα από τα μάτια και γονάτισε μπροστά της. Όταν εκείνη είπε το ''ναι'', η Adele επέστρεψε στη σκηνή αφήνοντας την γυναίκα με το στόμα ανοιχτό.

Η τραγουδίστρια στο τέλος κάλεσε το ζευγάρι να παρακολουθήσει το υπόλοιπο show από την πρώτη σειρά και τους αφιέρωσε το τραγούδι ''Make You Feel My Love'' του Bob Dylan, το οποίο είχε διασκευάσει για χάρη του πρώτου της album.

 

Ας συμφωνήσουμε ότι ήταν μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για πρόταση γάμου και με σίγουρη επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη: H αναγέννηση της Adele: Ποζάρει για Vogue US & UK και μιλά για τον γιο της, το σώμα της και τον νέο της σύντροφο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.