CELEBRITIES

H αναγέννηση της Adele: Ποζάρει για Vogue US & UK και μιλά για τον γιο της, το σώμα της και τον νέο της σύντροφο


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

H αναγέννηση της Adele: Ποζάρει για Vogue US & UK και μιλά για τον γιο της, το σώμα της και τον νέο της σύντροφο
H μεγάλη επιστροφή της Adele: Λίγο πριν το νέο της album ποζάρει για την Vogue και είναι εκθαμβωτική

Mόλις πριν δύο μέρες η Adele αποκάλυψε ότι επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από 6 ολόκληρα χρόνια. Η ίδια ανακοίνωσε πως στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο "Easy on me" και μας χάρισε ένα sneak peak, ασπρόμαυρο βίντεο που έγινε viral.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σήμερα ποζάρει στον φακό του Steven Meisel και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η βρετανική και αμερικανική Vogue φιλοξενούν ταυτόχρονα τον ίδιο cover star. Όλα αυτά φορώντας haute couture και ενώ είναι απλά εκθαμβωτική.

Σε μία από τις φωτογραφίες την βλέπουμε με κόκκινα μαλλιά, πιασμένα σε σινιόν και πράσινη τουαλέτα, ενώ σε άλλη με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα με ντεκολτέ και τα μαλλιά της ελεύθερα και με πλούσιο όγκο σε ένα 60s χτένισμα.

Η Adele διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, και αυτό φαίνεται. Τα ξένα μέσα δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες που την δείχνουν άκρως ανανεωμένη και πλέον πολύ ερωτευμένη. Εδώ και μερικούς μήνες, είναι σε σχέση με τον manager του LeBron James, Rich Paul. 

Στην συνέντευξη που έδωσε μιλά για όλα. Aπό το διαζύγιο από τον Simon Konecki το 2019, τον 9χρονο σήμερα γιο της και τις αλλαγές τόσο στην εικόνα της, αλλά και την ψυχοθεραπεία. 

Πέρασε την καραντίνα στην Καλιφόρνια με τον γιο της Angelo. Έχει να δώσει συνέντευξη από το 2016, όμω τώρα είναι έτοιμη. «Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή», απαντά, προσεκτικά , «Μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά να ακούσουν οι άνθρωποι την πλευρά μου της ιστορίας αυτή τη φορά».

«Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές ερωτήσεις, πραγματικά αθώες ερωτήσεις, στις οποίες απλώς δεν έχω απάντηση.  Όπως «Γιατί δεν μπορείτε να είστε ακόμα μαζί;»

«Απλώς ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του δίσκου, όταν είναι στα είκοσι ή τα τριάντα του, ποιος είμαι και γιατί επέλεξα εθελοντικά να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο μερικές φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

jenny.gr

«Το άγχος μου ήταν τόσο τρομερό, ξεχνούσα τι είχα ή δεν είχα πει στον Angelo για τον χωρισμό». Ο θεραπευτής της τότε πρότεινε να ηχογραφήσει φωνητικές σημειώσεις των συνομιλιών τους, ώστε να μην ξυπνήσει φοβισμένη το πρωί, αναρωτιόμενη τι του είχε πει (ένα απόσπασμα από αυτές ακούγεται στο album). "Προφανώς και ο Σάιμον και εγώ δεν τσακωθήκαμε ποτέ για τον Angelo ή κάτι τέτοιο", λέει. «Ο Angelo δεν καταλαβαίνει» λέει και συνεχίζει «Ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Υπάρχουν κανόνες που διαμορφώνονται στην κοινωνία για το τι συμβαίνει και δεν συμβαίνει στο γάμο και μετά τον γάμο, αλλά είμαι πολύ πολύπλοκος άνθρωπος».

Η μαμά της, Penny Adkins, και ο μπαμπάς, Mark Evans (που πέθανε νωρίτερα φέτος), χώρισαν λίγο μετά τη γέννησή της και η σχέση της με τον πατέρα της ήταν τεταμένη με τα χρόνια, για να το θέσω ήπια. Χρειάστηκε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της ενηλικίωσής της για να το επεξεργαστεί.

Ερωτηθείσα πως είναι τώρα το αγχος της απαντά: «Σίγουρα έμαθα πολλά εργαλεία κατα τη θεραπεία μου, αλλά επίσης πορεύομαι με αυτό. Βρίσκω ότι το άγχος γίνεται χειρότερο όταν προσπαθείς να το ξεφορτωθείς».

 

«Αλλά τρόμαξα», συνεχίζει. «Οι άνθρωποι ήταν παντού, προσπαθούσαν να πάρουν ιστορίες, και εγώ απλά το μισούσα. Ντράπηκα. Πραγματικά ντράπηκα. Αυτό το πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι να λειτουργήσει. Έχουμε εκπαιδευτεί ως γυναίκες να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ακόμη και από τις ταινίες που βλέπαμε όταν ήμασταν μικρές. Εκείνη τη στιγμή μου ράγισε την καρδιά, αλλά στην πραγματικότητα το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον τώρα».

Η 33χρονη σταρ ασχολίασε και την διάσημη «Adele Diet. Πληκτρολογήστε τη «δίαιτα Adele» στο Google και εμφανίζονται αμέτρητα άρθρα από τον Μάιο του 2020, όταν δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της στο Instagram φορώντας ένα μαύρο φόρεμαή στα γενέθλιά της. «Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι έχασαν την πλοκή ήταν επειδή στην πραγματικότητα, ήταν περισσότερο από δύο χρόνια», λέει για την απώλεια «100 κιλών» κεκλεισμένων των θυρών.

Ήταν λόγω του άγχους μου. Κάνοντας άσκηση, ένιωθα καλύτερα. Δεν αφορούσε ποτέ την απώλεια βάρους, ήταν πάντα το να γίνω δυνατή και να δίνω στον εαυτό μου χρόνο κάθε μέρα χωρίς το τηλέφωνό μου. Έχω εθιστεί αρκετά σε αυτό. Γυμνάζομαι δύο ή τρεις φορές την ημέρα».  «Κάνω λοιπόν τα βάρη μου το πρωί, μετά κάνω κανονικά πεζοπορία ή κάνω μποξ το απόγευμα και μετά πηγαίνω και κάνω το cardio μου το βράδυ. Βασικά ήμουν άνεργη όταν το έκανα. Και το κάνω με προπονητές». 

«Έπρεπε να εθιστώ σε κάτι για να κάνω το μυαλό μου καλά », συνεχίζει. «Θα μπορούσε να ήταν πλέξιμο, αλλά δεν ήταν. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι επειδή δεν μοιράστηκα το «ταξίδι» μου. Έχουν συνηθίσει τους ανθρώπους να καταγράφουν τα πάντα στο Instagram και οι περισσότεροι άνθρωποι στη θέση μου θα έκαναν ένα μεγάλο deal με μια μάρκα διατροφής. Δεν με ενδιέφερε. Το έκανα για μένα και όχι για κανέναν άλλο. Γιατί λοιπόν να το μοιραστώ ποτέ; Δεν το βρίσκω συναρπαστικό. Είναι το σώμα μου ».

«Οι άνθρωποι μιλούν για το σώμα μου εδώ και 12 χρόνια. Μιλούσαν για αυτό πριν χάσω βάρος. Αλλά ναι, ό, τι κι αν είναι, δεν με νοιάζει ». «Δεν χρειάζεται να είσαι υπέρβαρος για να είσαι body positive, μπορείς να έχεις οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος».

«Ξέρεις ότι το εκατό τοις εκατό των ιστοριών που γράφτηκαν για μένα ήταν απολύτως ψεύτικες. Οι άνθρωποι που έμοιαζαν να λένε, «την εκπαίδευσα», δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Είναι αηδιαστικό. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Κάποια κυρία Pilates που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου! Και δεν έχω κάνει καμία δίαιτα », προσθέτει.

H Αdele μίλησε ακόμα για την μετακόμιση στο Los Angeles, την οποία έκανε για την ποιότητα της ζωής εκεί.«Ήθελα καθαρό αέρα και κάπου που θα μπορούσα να βλέπω τον ουρανό. Επίσης, το είδος του σπιτιού που έχω στο Λος Άντζελες δεν θα μπορούσα ποτέ να το έχω στο Λονδίνο. Κοίταξα σπίτια. Είναι εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες. Δεν έχω τόσα πολλά χρήματα».

Η Αdele μιλά για πρώτη φορά και για τη νέα της σχέση με τον Rich Paul. «Ναι, είμαστε μαζί», επιβεβαιώνει. Έχουν περάσει μερικοί μήνες, προφανώς, αν και είχαν κοινούς φίλους εδώ και χρόνια. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.